25 Νοεμβρίου 2016

Τσίπρας-Κυριάκος 0-1 μέσα στην Άρτα (ΦΩΤΟ)

Εκλογές το συντομότερο δυνατό, ζήτησε από την Άρτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το παλμό προεκλογικής περιόδου είχε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άρτα, σταθμό της περιοδείας του στην Ήπειρο.
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις παρακάτω φωτογραφίες, υπήρξε μεγάλη κοσμοσυρροή για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα στην κεντρική πλατεία της πόλης, μπροστά στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ από εκατοντάδες πολίτες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατάφερε να συστρατεύσει του πάντες υπέρ του, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η ευρύτερη περιοχή είναι «προπύργιο» του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταγωγή από Αθαμανιό της Άρτας, αλλά είναι και η εκλογική περιφέρεια της πρωτοκλασάτης Όλγας Γεροβασίλη.

«Άκουσα τον κ. Τσίπρα να μιλά στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ και αφιέρωσε την ομιλία του σε προσωπική επίθεση σε μένα. Το καταλαβαίνω γιατί στην κοινωνία υπάρχει ένα μεγάλο κύμα αλλαγής. Είναι λογικό. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμενος εξαπάτησαν τους πολίτες. Θέλω να θυμηθείτε πως είναι τα πράγματα σήμερα και πως ήταν πριν δύο χρόνια, στην καλύτερη περίπτωση να πάμε εκεί που ήμασταν τότε», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες:





Εκλογές το συντομότερο δυνατό, ζήτησε από την Άρτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ παραβρέθηκε στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ - Μίλησε για την ανάγκη πολιτικής υπέρβασης που έχει η Ελλάδα

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Ν.Δ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του σε εκδήλωση εγκαινίων των γραφείων της ΝΟΔΕ, στην πόλη της Άρτας, λέγοντας ότι η χώρα βρίσκεται σε μία κρίσιμη συγκυρία, και τονίζοντας «εκλογές όσο πιο γρήγορα, τόσο πιο καλά».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατόν και κάλεσε τον κόσμο σε έναν αγώνα, περιοχή-περιοχή, πόρτα- πόρτα. Η χώρα -όπως είπε- χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα κάνει την πολιτική υπέρβαση, θα ανοίξει δρόμους αναπτυξιακούς θα πει αλήθειες στον λαό, θα δώσει αισιοδοξία στους πολίτες.



Τον πρόεδρο της ΝΔ στη διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο συνοδεύει ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ στην Άρτα τον υποδέχτηκαν πρώην και νυν βουλευτές από την Ήπειρο, καθώς και στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Ο Κυριακός Μητσοτάκης θα μιλήσει απόψε σε πολιτική συγκέντρωση στα Ιωάννινα ενώ αύριο θα έχει συναντήσεις, με τον Μητροπολίτη Μάξιμο, τον περιφερειάρχη Ηπείρου και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.