07 Νοεμβρίου 2016

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν τα κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα του Αστέρα Βουλιαγμένης

[Μακάρι ο Τουρκαλάς να πάρει χατζάρα και να κόψει κ@λους... Άκου απαίτηση: Να διασφαλίσει την εργασία των εποχικών κατά τη 18μηνη περίοδο ανακαίνισης!!! Προφανώς το ξενοδοχείο θα υπολειτουργεί και δεν θα χρειάζεται εποχικούς αλλά τα κοπρόσκυλα απαιτούν να προσληφθούν για να μη χρειάζεται να δουλεύουν]

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι εργαζόμενοι στον Αστέρα Βουλιαγμένης, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την Τρίτη, από τις 06.00 το πρωί μέχρι τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, εν όψει της διακοπής λειτουργίας του συγκροτήματος.

Όπως επισημαίνει το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Α.Ξ.Ε. Αστήρ Γλυφάδας-Βουλιαγμένης, κατά τη διάρκεια προειδοποιητικής στάσης εργασίας την περασμένη Τετάρτη υπήρξε συνάντηση με εκπρόσωπο των επενδυτών, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να δεσμευτεί για τη διασφάλιση των εργαζομένων κατά το χρονικό διάστημα της εκτεταμένης ανακαίνισης, που προσδιορίζεται γύρω στους 18 μήνες.

Ουσιαστικά, πρότεινε εθελούσια έξοδο και μόνον, για το συνεχούς απασχόλησης προσωπικό εγκαταλείποντας στην τύχη τους τους εκατοντάδες εποχικά εργαζομένους.