08 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Υποβασταζόμενη ψήφισε η Χίλαρυ-Κάφροι και γυμνές αποδοκίμασαν τον Τράμπ

Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα λεπτά αφού ψήφισαν ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον σε εκλογικό κέντρο της Τσάπακουα, στη Νέα Υόρκη, όπου μένουν. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι όμως η Χίλαρι εκείνη που προκαλεί εντύπωση αλλά ο Μπιλ Κλίντον.
Και επειδή πολλές φορές μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, δείτε την έκφραση στο πρόσωπο του Μπιλ Κλίντον αλλά και την χειρονομία που κάνει. Όσο για την Χίλαρι, μοιάζει να είναι στον δικό της κόσμο...


Κατά τα λοιπά... την Χίλαρι Κλίντον υποδέχθηκαν στο δημοτικό σχολείο της γειτονιάς της που λειτουργεί ως εκλογικό κέντρο περίπου 150 άτομα που την περίμεναν επί μία ώρα. Ψήφισε και δήλωσε: «Οι άνθρωποι μετρούν τόσο πολύ στο αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, πράγμα που σημαίνει ότι για τη χώρα μας θα κάνω το καλύτερο που μπορώ εάν έχω την τύχη να κερδίσω σήμερα».


Ψήφισε ο Τραμπ στη Νέα Υόρκη εν μέσω αποδοκιμασιών και χειροκροτημάτων

Σε εκλογικό κέντρο της Νέας Υόρκης ψήφισε ο Ντόναλντ Τραμπ, συνοδευόμενος από την οικογένεια του.

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ είδε αρκετούς πολίτες να τον αποδοκιμάζουν, ενώ άλλοι τον χειροκρότησαν την ώρα που έμπαινε στο εκλογικό κέντρο μαζί με την σύζυγο του Μελάνια και την κόρη του Ιβάνκα.

Μάλιστα, η ασφάλεια είχε κλείσει όλους τους γύρω δρόμους από το εκλογικό κέντρο και μετά από 10 λεπτά αποχώρησε ο Τραμπ.











Μπήκαν γυμνές στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει ο Τραμπ

Δείτε και ακούστε τις δύο γυμνόστηθες να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του Ντόναλντ ΤραμπΚαι άρωμα... Femen έχει η εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ που είναι σε εξέλιξη.

Όπως μεταδίδει το CNN, στο εκλογικό κέντρο όπου ψηφίζει ο Ντόναλντ Tραμπ, στη Nέα Υόρκη, δύο γυμνόστηθες κυρίες έκαναν την εμφάνισή τους φωνάζοντας συνθήματα κατά του Αμερικανού Μίδα.



Δείτε το βίντεο:


Οι γυμνόστηθες φώναζαν συνθήματα εναντίον του Ντόναλτ Τραμπ.



Και οι γυναίκες δύο συνελήφθησαν.


Mίνα Αγγελίνη
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Οπαδοί του Τραμπ εκφοβίζουν ψηφοφόρους έξω από εκλογικό κέντρο της Φλόριντα... λένε οι δημοσιοκάφροι

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του Τραμπ εμφανίζονται να προσπαθούν να εκφοβίσουν ψηφοφόρους έξω από εκλογικό τμήμα της Φλόριντα.

Τουλάχιστον δώδεκα οχήματα εμφανίστηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης (8/11) στην περιοχή. Οι οπαδοί του Τραμπ κυμάτιζαν την ομοσπονδιακή σημαία, τη σημαία των Η.Π.Α αλλά και πλακάτ με την φράση: Trump for President.