07 Νοεμβρίου 2016

Αστυνομικός ρώτησε θύμα ομαδικού βιασμού ποιος την ευχαρίστησε περισσότερο

Απίστευτη ταπείνωση από τις αρχές ένιωσε μια 32χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Μετά τις απειλές και τον εξευτελισμό της απέσυρε τις κατηγορίες κατά 4 φίλων του συζύγου της.

Η φερόμενη επίθεση έλαβε χώρα στην Kerala, στη νότια Ινδία, με έναν αξιωματικό να την ρωτά όταν έκανε την καταγγελία "ποιος της έδωσε μεγαλύτερη ευχαρίστηση". Η 32χρονη έδωσε συνέντευξη Τύπου ενώ καθόταν δίπλα στον σύζυγό της και είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα. "Χειρότερα από τον βιασμό ήταν οι απειλές και ο εξευτελισμός της αστυνομίας", υποστήριξε η γυναίκα, σημειώνοντας πως ο άντρας της έλειπε όταν τέσσερις φίλοι του πήγαν σπίτι και της είπαν πως ήταν στο νοσοκομείο.

Αφού την πήγαν σε ένα σημείο έξω από την πόλη, τη βίασαν ομαδικά. "Μου είπε ότι ήταν τύχη που η Jisha και η Soumya πέθαναν ή δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν την ταπείνωση", σχολίασε η ακτιβίστρια Bhagya Lakshmi αναφερόμενη στις δολοφονίες γυναικών που βιάστηκαν ομαδικά. Πέρασαν δύο χρόνια για να αποκαλύψει στον άντρα της τι είχε συμβεί και ήταν εκείνος που την παρότρυνε τον Αύγουστο να το καταγγείλει στην αστυνομία.

"Με κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα τέσσερις μέρες συνεχόμενα και με ανάγκαζαν να μένω εκεί μέχρι το απόγευμα. Μου έκαναν ταπεινωτικές ερωτήσεις". Ανέφερε μάλιστα πως πιέστηκε για να αποσύρει την καταγγελία. "Αργότερα μου έδωσαν ένα γράμμα και με ανάγκασαν να αποσύρω την καταγγελία. Με ανάγκασαν να υπογράψω έγγραφα αλλά δεν ξέρω τι έγραφαν".

Πηγή: Dailymail