15 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΨΕΦΤΙΛΑ! Ότι έβαλαν στραβά το χαλί είναι πταίσμα μπροστά στο ότι έλεγξαν δημοσίως το άγημα

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" πριν από την άφιξη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, από αυστηρό έλεγχο πέρασε ακόμα και το άγημα που θα αποδώσει τιμές στον Αμερικανό πρόεδρο.

Δείτε το βίντεο:


Το... καψώνι Ομπάμα στο άγημα και το πρόσθετο στραβό χαλί

Πριν καν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα επιφύλαξε ένα καψώνι στο τιμητικό άγημα που περίμενε για την υποδοχή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το “προσοχή” και το “επ' ώμου” πήγαν σύννεφο μέχρι να βγει στην πόρτα ο Μπαράκ Ομπάμα... στο ενδιάμεσο όμως είχε και λίγο βάδην ... Βλέπετε ο πιλότος δεν σταμάτησε το Air Force One ακριβώς εκεί που είχε στηθεί το άγημα και κάπως έτσι ο επικεφαλής αξιωματικός έδωσε εντολή να μετακινηθεί ολόκληρο το άγημα περίπου 20 βήματα... ενώ υπάλληλοι έτρεχαν να συμπληρώσουν με κόκκινο χαλί τσόντα την απόσταση από τις σκάλες μέχρι το σημείο που είχε απλωθεί ο κόκκινος διάδρομος που οδηγούσε στη λιμουζίνα του Ομπάμα

Δείτε το βίντεο από το “καψώνι”...


Πρωτόγνωρα τα μέτρα ασφαλείας στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Πρωτόγνωρα είναι τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή γύρω από τον Αστέρα της Βουλιαγμένης όπου πιθανότητα θα καταλύσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Το σημείο από το πρωί μοιάζει με απόρθητο φρούριο ενώ ακόμη και σκάφη του λιμενικού πλέουν στη θαλάσσια περιοχή.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1: