09 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ!! Οι δηλώσεις του αστείου Κουμουτσάκου και του Τούρκου ΥΠΕΞ δείχνουν γιατί πάντα είμαστε από κάτω

[Το μεγαλύτερο λάθος των Ευρωπαίων ηγετών είναι ότι χαρίζουν τη νίκη Τράμπ σε γραφικούς καραγκιόζηδες (Φάραντζ, Λεπέν, Βίλντερς), ενώ ο Καμμένος ήδη του έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα και ο Τούρκος ΥΠΕΞ πανηγυρίζει. Μαζί με την ευρωπαϊκή φιλελέ διανόηση έσπευσε και ο ροκάς Κουμουτσάκος να εκδηλώσει τη δυσφορία του για τη νίκη Τράμπ, με τον οποίο ο Κυριάκος όποτε γίνει Πρωθυπουργός θα χρειαστεί να συνεργαστεί και θα ζητάει στήριξη στα Ελληνοτουρκικά!!! Τι να πεις; Αν δεν είναι επικίνδυνος είναι άσχετος και πρέπει να απομακρυνθεί γρήγορα...]

Με τον τίτλο από το τραγούδι των REM «It’s the end of the world as we know it» (Είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε), σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος το εκλογικό θρίλερ στις ΗΠΑ και τη διαφαινόμενη νίκη του Τραμπ.

Στο μήνυμά του ο κ. Κουμουτσάκος έγραψε: «It's the end of the world as we know it. Σκέψη. Περισυλλογή. Δράση. Καλημέρα σε όλες και όλους».


Τσαβούσογλου: Oι αμερικανοτουρκικές σχέσεις θα ενισχυθούν μετά τη νίκη του Τραμπ

Η Άγκυρα θα ενισχύσει τις «βασισμένες στην εμπιστοσύνη σχέσεις και τη συνεργασία» της με τις ΗΠΑ

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου συνεχάρη σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ για την νίκη του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και δήλωσε πως η Άγκυρα θα ενισχύσει τις «βασισμένες στην εμπιστοσύνη σχέσεις και τη συνεργασία» της με τις ΗΠΑ.

Ο Τσαβούσογλου έκανε τα σχόλιά του στο λογαριασμό του στο Twitter.