30 Νοεμβρίου 2016

Ο κατο@ρλής Κυρίτσης γλύφεται για Grexit: Plan Β, C και D έχουμε;

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα», αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα, «Αυγή» ο υπεύθυνος Συντονιστικού για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο πολλών ευρωπαϊκών χωρών που μπορεί να επιφέρουν αλλαγές στην Γηραιά ήπειρο με δεδομένο ότι υπάρχουν εκλογές σε Αυστρία, Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία.

«Επειδή όλα είναι πιθανά κι επειδή αυτά που έγιναν φέτος φάνταζαν απίθανα πέρυσι, είναι καλό η χώρα να έχει στο συρτάρι λεπτομερές σχέδιο, σε περίπτωση πχ. νομισματικής αναταραχής», αναφέρει επίσης στο άρθρο του ο κ. Κυρίτσης, ο οποίος επισημαίνει ότι «η προσήλωση στα συμπεφωνημένα δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας, πολλώ δε μάλλον που τα συμπεφωνημένα αποτελούν την αποκρυστάλλωση μιας κάθε άλλο παρά θετικής κατάστασης».

«Θα ήταν, επίσης, χρήσιμο να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχει πλέον - ούτε θα επιστρέψει - η «κανονικότητα» του 2015 στην ΕΕ. Τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία και η Ελλάδα πρέπει συνεχώς να συνεκτιμά και να επανεκτιμά τις εξελίξεις», υπογραμμίζει ο κ. Κυρίτσης.

Διαβάστε την ανάρτηση του Γιώργου Κυρίτση στο Facebook: