08 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΡΤΗΣ-Πρόβλεψη LA Times: 352 εκλέκτορες για Κλίντον – 186 για Τραμπ-Και το Sky προβλέπει Χίλαρυ

Η ηλεκτρονική έκδοση των Los Angeles Times έχοντας συλλέξει στοιχεία από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ και ενώ η εκλογική διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ρισκάρει την πρώτη πρόβλεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι πολιτικοί συντάκτες του μέσου, David Lauter, Mark Barabak, Kyle Kim και Armand Emamdjomeh προχώρησαν σε συλλογή ανάλυση και γραφική απεικόνιση μίας παρακινδυνευμένης ομολογουμένως πρόβλεψης για το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών.


Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πρόβλεψη η Χίλαρι Κλίντον θα εκλεγεί νέα Πρόεδρος στις ΗΠΑ συγκεντρώνοντας μάλιστα 352 εκλέκτορες έναντι 186 του Ντόναλντ Τραμπ.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά την ανάλυση των LA Times εδώ .

Προβάδισμα στην Κλίντον δίνει και το Sky News (Video)


Το δίκτυο Sky News σε έκτακτη εκπομπή του δίνει με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει στη διάθεσή του την Χίλαρι Κλίντον να προηγείται του Ντόναλντ Τραμπ σημειώνοντας πάντως πως η μάχη που θα δοθεί θα είναι αμφίρροπη στις σημαντικές από άποψη εκλεκτόρων περιοχές του Οχάιο και της Φλόριντα.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με το Sky News η Χίαλρι κλίντον φαίνεται να συγκεντρώνει σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία (σ.σ συνυπολογίζονται οι early voters και οι επιστολικές ψήφοι) 265 εκλέκτορες έναντι 164 του Ντόναλντ Τραμπ.


Το δίκτυο αναφέρει πως παρά τη συγκεκριμένη διαφορά που διαμορφώνεται μέχρι τώρα οι κρίσιμες πολιτείες του Οχάιο και της Φλόριντα αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εκλογική μάχη.

Δείτε την ανάλυση του δικτύου στο video που ακολουθεί:




Πηγή: http://www.skai.gr