17 Νοεμβρίου 2016

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ! Το tweet του Κουμουτσάκου για τον Ομπάμα

[Από που κι ως που ο Εθνικισμός είναι κακό πράγμα ρε μάστορα; Ποιο είναι το πρόβλημα να μιλάς για ελληνικό έθνος; Ποιο είναι το πρόβλημα να υπερασπίζεσαι το ελληνικό έθνος από κάφρους Αλβανούς ή Τούρκους; Επειδή δεν αρέσει στη Διαμαντοπούλου ή στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ; Πάνε πες τότε στους Βορειοηπειρώτες ή τους Κωνσταντινουπολίτες "Εγώ είμαι "πατριώτης", εσείς ζείτε εκτός "πατρίδας" και στα παπάρια μας τι σας κάνουν οι Αλβανοί και οι Τούρκοι"... και ψιτ! Από την Αρχαία Ελλάδα δεν παίρνουμε μόνο ότι βολεύει όπως βολεύει... Παίρνουμε τη Δημοκρατία αλλά παίρνουμε και τους αγώνες εναντίον των βαρβάρων, έτσι; Και που 'σαι: Αφήστε την καραμέλα της Ευρώπης! Το να είσαι εθνικιστής δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να συνεργάζεσαι με έθνη που έχεις κοινές ρίζες, πολιτισμό και αξίες]

Την ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter o εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Ένας βαθιά δημοκράτης ηγέτης ύμνησε τη δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε. Απέναντι σε άκρα, λαϊκισμό, εθνικισμό, φόβο» έγραψε ο κ. Κουμουτσάκος ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Μπαράκ Ομπάμα από την χθεσινή ομιλία του.

Δείτε την ανάρτηση: