27 Δεκεμβρίου 2016

Μεξικό: Τραγωδία στο πάρτι της 15χρονης με τους 1,3 εκατ. καλεσμένους -Ανδρας ποδοπατήθηκε από άλογο [εικόνες]

Ενας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο πάρτι της 15χρονης σε ένα χωριό στο Μεξικό, στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι μετά την πρόσκληση «προς όλους», που ανέρτησαν οι γονείς της στο Facebook και έγινε viral.
O 66χρονος άτυχος άνδρας ποδοπατήθηκε από ένα άλογο σε αγώνα προς τιμήν της 15χρονης Rubi Ibarra.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι επιβεβαίωσαν μέσω Διαδικτύου ότι θα παραστούν τη Δευτέρα στο πάρτι γενεθλίων μιας νεαρής Μεξικανής, που έγινε ανάρπαστο μετά την πρόσκληση την οποία απηύθυναν οι γονείς της από τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αρχές έλαβαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο χωριό La Joya του Μεξικό μετά την αποδοχή της πρόσκλησης.


«Καλημέρα, τί κάνετε; Σας προσκαλούμε την 26η Δεκεμβρίου (στο πάρτι) για τα 15 χρόνια της κόρης μας, της Ρούμπι Ιμπάρα Γκαρσία, στην περιοχή Λα Χόγια» έλεγε πριν από μερικές εβδομάδες, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, ο πατέρας της έφηβης, Κρεσέντσιο Ιμπάρα, ο οποίος φόραγε ένα καπέλο κάουμποη και είχε στο πλευρό του την σύζυγό του και την διάσημη πλέον Ρούμπι.



Χιλιάδες άνθρωποι από όλο το Μεξικό κατευθύνθηκαν στην κοινότητα της La Joya για τον εορτασμό "quinceanera" έναν παραδοσιακό εορτασμό για την ηλικία των 15 χρόνων, όπου οι οικογένειες του Μεξικό δαπανούν μεγάλα ποσά.