19 Δεκεμβρίου 2016

ΜΠΑΑΑ!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ΅Σ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟ@ΤΣΕΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ! Νέα απάντηση της ΝΔ στον Παππά: Μπερδεύουν και τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μέσω ανακοινώσεων, της ΝΔ με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά μετά την προπαγάνδα στην οποία επιδόθηκε ο τελευταίος αξιοποιώντας τις ασίστ του περιπτερά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

«Τελικά μπερδεύουν και τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες» επισημαίνει η ΝΔ απαντώντας στην προηγούμενη δήλωση του Νίκου Παππά.

«Ο κ. Παππάς… ντύθηκε Πολάκης! Τα είπαμε από χθες. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στη χυδαιότητα» προσθέτει η ΝΔ απαντώντας στην παρακάτω ανακοίνωση του Παππά που απαντούσε σε προηγούμενη ανακοίνωσή της.

Απάντηση Παππά στη ΝΔ

«Η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

Άμεση ήταν η απάντηση του Ν. Παππά με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, να  αναφέρει ότι «η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

«Αντίθετα, με αφορμή τη -συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε- στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες» προσθέτει στην απάντησή του ο κ. Παππάς και καταλήγει με το υστερόγραφο: «Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».