27 Δεκεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής ο γιος του οποίου συμμετείχε στο κύκλωμα εκβιαστών-"Ο γιος μου είναι οικογενειάρχης"

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε το πρωί ο γιος του διάσημου Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος συνελήφθη μαζί με δυο ακόμα άτομα για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών.

Ο 46χρονος είναι γιος γνωστού Έλληνα ζεν πρεμιέρ, Γιώργου...
Γερολυμάτου, ο οποίος μεσουράνησε στα νυχτερινά κέντρα τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Είναι γιος από τον δεύτερο γάμο του, και μάλιστα τον έχει κάνει δύο φορές παππού.

Γιώργος Γερολυμάτος για τον γιο του που εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών: “Ο γιος μου είναι οικογενειάρχης”

Ο τραγουδιστής έχει πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό του και έχει γίνει εξώφυλλο για πολλά περιοδικά. Μάλιστα, εξέπληξε πρόσφατα το κοινό, όταν έλαβε μέρος σε πασίγνωστο τηλεοπτικό σόου διαγωνισμού χορού.

Οι τρεις συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, κατηγορούνται  για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβιασμούς, απειλές, εκρήξεις, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, οπλοκατοχή και παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες.

Η εγκληματική οργάνωση, όπου εμπλέκεται και γιος του γνωστού τραγουδιστή, είχε συσταθεί τουλάχιστον από το 2006.

Μάλιστα είχε διαρκή δομημένη δράση και διακριτούς ρόλους, υπό την διεύθυνση και εντολές 69χρονου, ο οποίος δραστηριοποιείτο ως μεσίτης σε αγοραπωλησίες ακινήτων. Με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος προέβαιναν συστηματικά σε εκβιαστικές εισπράξεις διαφόρων χρηματικών ποσών, με το πρόσχημα εντολών μεσιτείας σε ισχύ.

Συγκεκριμένα, όταν παλαιοί πελάτες του 69χρονου πραγματοποιούσαν νόμιμη αγορά κάποιου ακινήτου, είτε μέσω άλλου μεσίτη, είτε μέσω αγγελίας, αυτός αξίωνε να του καταβάλλουν χρήματα. Σε περίπτωση άρνησής τους, μέσω του 46χρονου, ανέθετε σε έναν 49χρονο να τους απειλεί τηλεφωνικά για τη ζωή τους καθώς και για τη ζωή των μελών της οικογενείας τους. Σε μία μάλιστα περίπτωση οι κατηγορούμενοι προέβησαν στην καταστροφή, με τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, του αυτοκινήτου εκβιαζόμενου.

Γιώργος Γερολυμάτος για τον γιο του που εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών: “Ο γιος μου είναι οικογενειάρχης

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου φέρεται να εμπλέκεται στην εγκληματική συμμορία εκβιαστών. Ο συγκεκριμένος είναι ιδιοκτήτης ενός γυμναστηρίου, αλλά και μιας σχολής Τάε Κβον Ντο. Ο ίδιος μαζί με τον πεθερό του και έναν 49χρονο από την σχολή και το γυμναστήριο φέρονται να εκβίαζαν δύο μεσίτες, έναν εργολάβο και δύο αγοραστές ακινήτων.

Μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο E, o Γιώργος Γερολυμάτος αποκάλυψε πως το όνομα του δικού του γιου ήταν αυτό που ενεπλάκη στην υπόθεση και πως ο γιος του είναι αθώος. “Ο γιος μου είναι οικογενειάρχης”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “La Biri Biri”.

Να αναφέρουμε πως οι τρεις εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν, πέρασαν από εισαγγελέα την Παρασκευή και περνάνε την Τρίτη από ανακριτή.