Ο Βαρουφάκης απαντά για την επιχείρησή του και αποδεικνύει πόσο άσχετος είναι με οικονομικά

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρώτο πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος δηλώνει εισοδήματα 89.840 ευρώ τα οποία δεν προέρχονται από την βουλευτική του αποζημίωση, καθώς το 2014 δεν ήταν βουλευτής.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει λογαριασμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα έχει περίπου 7.000 ευρώ σε Εθνική και HSBC. Μαζί με την σύζυγο του Δανάη Στράτου έχει περί τις 50.200 δολάρια στην Bank of America, ενώ η σύζυγος του έχει μόνη της άλλα 14.831 ευρώ στην ίδια τράπεζα και ένα μικρό ποσό στην Alpha Bank.

Ακόμη, ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του συμμετέχουν σε επιχείρηση της οποίας δεν προσδιορίζεται το είδος, με κεφάλαιο 500 ευρώ. Η Δανάη Στράτου έχει ατομική επιχείρηση και είναι μέτοχος σε μία Α.Ε.

Ο κ. Βαρουφάκης δηλώνει ιδιοκτήτης μιας οικίας 78 τμ και δύο αγροτεμαχίων, ενώ η σύζυγος του έχει δύο οικίες 194 τμ και 380 τμ αντίστοιχα, ένα γραφείο και τρία αγροτεμάχια.

Το tweet του Βαρουφάκη για την επιχείρησή του

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έδωσε διευκρινίσεις για την επιχείρηση που εμφανίζεται να κατέχει ο ίδιος με τη σύζυγό του. «Πληροφοριακά, η "επιχείρηση" μας είναι αστική μη κερδοσκοπική με καλλιτεχνικό περιεχόμενο + 0 εισοδήματα!», έγραψε στο Twitter.Και μόνο ότι καμαρώνει για επιχείρηση με 0 ευρώ εισόδημα δείχνει τί ηλίθιοι διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται την ελληνική οικονομία
Ο Βαρουφάκης απαντά για την επιχείρησή του και αποδεικνύει πόσο άσχετος είναι με οικονομικά Ο Βαρουφάκης απαντά για την επιχείρησή του και αποδεικνύει πόσο άσχετος είναι με οικονομικά Reviewed by Dexi Extrem on 21:29 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: