02 Δεκεμβρίου 2016

Αφέθηκε ελεύθερος ο Ντίξον της ΑΕΚ - Προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα

Ο Αμερικανός άσος της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, ο οποίος νωρίς το πρωί προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο, έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα και νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και αφέθηκε ελεύθερος

Ο Αμερικανός γκαρντ τα ξημερώματα (2/12) είχε τροχαίο δυστύχημα κι αφού έδωσε κατάθεση στην τροχαία, βρέθηκε και ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο Μάικλ Ντίξον που έχει δώσει και δείγμα αίματος (τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά το Σάββατο 3/12), έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα και έπειτα από αρκετές ώρες αφέθηκε ελεύθερος κι αναμένεται να δικαστεί η υπόθεσή του.

Η ΑΕΚ από τη μεριά της είναι στο πλευρό του αθλητή και παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης, ενώ όπως ανέφερε στην ανακοίνωση της: «Με εισαγγελική διάταξη αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγο ο Μάικλ Ντίξον. Συνήγορος υπεράσπισης του Αμερικανού γκαρντ ήταν ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της AEK B.C., Αλέξανδρος Αλεξίου».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντίξον ο οποίος είχε χθες τα γενέθλια του, νωρίς το πρωί στο Μενιδίου ήταν πρωταγωνιστής σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 64χρονου υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών.

Ο Ντίξον όπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας παραβίασε STOP με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που οδηγούσε μια 47χρονη γυναίκα, η οποία έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε τον άτυχο 64χρονο.

Πηγή:www.gazzetta.gr