04 Δεκεμβρίου 2016

Έπαιρναν «μίζες» ο Λάουντρουπ και ο ατζέντης του - Πώς εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ

Μίζες αρκετών εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να έβγαλαν ο Μίκαελ Λάουντρουπ με τον ατζέντη του από τη Σουόνσι, σύμφωνα με τον Τύπο της Δανίας

Αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του Μίκαελ Λάουντρουπ και του μάνατζέρ του Μπαϊράμ Τουτουμλού την περίοδο που ο Δανός βρισκόταν στη Σουόνσι φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Τύπος της Δανίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Politiken», ο Τούρκος μάνατζερ του Λάουντρουπ αποκόμισε πολλά εκατομμύρια ευρώ για τη μεσολάβηση στην υλοποίηση μεταγραφών εκ μέρους της Σουόνσι. Μία εξ αυτών, μάλιστα, φέρεται πως ήταν και αυτή του νυν παίκτη του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας από τη Μπέτις το 2013.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Λάουντρουπ, Τουτουμλού φαινόταν να ενεργούν ερήμην της διοίκησης, η οποία μόλις ενημερώθηκε σχετικά προχώρησε άμεσα στη διακοπή της συνεργασίας με τον Δανό τεχνικό.

Μάλιστα υπάρχει επιστολή μέλους της διοίκησης της Σουόνσι προς την Ένωση Προπονητών της Αγγλίας μετά την απόλυσή του, που αναφέρει πως υπήρχαν υποψίες πως ο Δανός τεχνικός δεν ήθελε να γίνει η μεταγραφή ενός συγκεκριμένου παίκτη, δίχως την εμπλοκή του Τουτουμλού.

Όπως είναι φυσικό, η πλευρά του Λάουντρουπ, που πλέον εργάζεται στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ, αρνείται οποιαδήποτε ανάλογη δραστηριότητα.