02 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΡΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ! Ιστορική νίκη: Πρωτιά της ΔΑΚΕ στην ΑΔΕΔΥ για πρώτη φορά στα χρονικά-Αναλυτικά οι έδρες

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛ"Η"ΣΤΕΣ! Η ΝΔ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΡΟΥΤΣΗ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ! Η ΑΧΡΙΣΤΙΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
ΔΑΚΕ 18, ΠΑΣΟΚ 14 ΚΑΙ 46 ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΓΧ... ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΑΝ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΝΔιτών ΚΑΙ ΠΑΣΟΚων ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ!! 

Σαρωτική νίκη – για πρώτη φορά στα χρονικά -πέτυχε η «γαλάζια» παράταξη ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ.

Η ΔΑΚΕ ήρθε πρώτη με 18 έδρες ενώ για 1 ψήφο έχασε την 19η έδρα. Δεύτερη ήρθε...
η συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ, ακολουθεί η ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ) και τέταρτη μόλις η συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η νίκη της ΔΑΚΕ έχει έτι περαιτέρω σημασία καθώς πρώτευσε στις αρχαιρεσίες για την συνδικαλιστική οργάνωση της ΑΔΕΔΥ (δημοσίων υπαλλήλων) παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση κατηγορεί την ΝΔ ότι σχεδιάζει να απολύσει χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους όταν γίνει κυβέρνηση.

Επιπλέον η νίκη της ΔΑΚΕ ήρθε μετά την απόπειρα λαθροχειρίας από μέλος της, κατά τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, η οποία έγινε αντιληπτή από δικαστικό αντιπρόσωπο και η οποία οδήγησε σε παραιτήσεις δύο στελεχών της «γαλάζιας» πράταξης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι έδρες των παρατάξεων:

ΔΑΚΕ (ΝΔ) 136-18 έδρες
ΔΑΣ (ΚΚΕ) 112 -15 έδρες
ΠΑΣΟΚ 106 -14 έδρες
ΣΥΡΙΖΑ 95 -13 έδρες
(Αριστεριστές) 70 -9 έδρες
(ΛΑΕ) 57 -8 έδρες
Ανατροπή (ανεξάρτητοι) 40 -6 έδρες
ΕΑΚ 13 -1έδρα
ΕΡΓΑΣ (αριστεριστές) 3 -0 έδρες


Πηγή: Ιστορική νίκη: Πρωτιά της ΔΑΚΕ στην ΑΔΕΔΥ για πρώτη φορά στα χρονικά-Αναλυτικά οι έδρες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/305027/istoriki-niki-protia-tis-dake-stin-adedy-gia-proti-fora-sta-hronika-analytika-oi-edres#ixzz4Rhebvhgi