19 Δεκεμβρίου 2016

Έπιασαν τον νεαρό που κλώτσησε γυναίκα στις σκάλες μετρό στο Βερολίνο [vid]

Ήταν πριν από λίγες μέρες που το σοκαριστικό περιστατικό του νεαρού να κλωτσά στην πλάτη γυναίκα που κατέβαινε τις σκάλες μετρό έκανε τον γύρο του κόσμου.
Οι αρχές είχαν δώσει το βίντεο στη δημοσιότητα και αναζητούσαν τον άνθρωπο που έκανε την εγκληματική ενέργεια. Η υπόθεση είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις που ο 27χρονος Svetoslav Stoykov πέταξε στη Γαλλία όπου κρυβόταν σε συγγενείς του στη Νίκαια.

Ο νεαρός πατέρας τριών παιδιών αποφάσισε ότι ήταν ασφαλές να επιστρέψει στο Βερολίνο και επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με τη γυναίκα του Tsvetanka. Ο οδηγός λεωφορείου τον άκουσε να διαμαρτύρεται για άλλο επιβάτη που μιλούσε δυνατά στο κινητό του τηλέφωνο και ξεκίνησαν να μιλούν βουλγαρικά. Τότε συνειδητοποίησε ποιος ήταν και κάλεσε την αστυνομία που τον συνέλαβε όταν έφτασαν στο Βερολίνο.


Στο σοκαριστικό βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαινόταν να κλωτσά ανυποψίαστη γυναίκα από πίσω την ώρα που κατέβαινε τις σκάλες μετρό ενώ κάπνιζε και κρατούσε ένα μπουκάλι μπίρα. Η άτυχη γυναίκα χτύπησε από την πτώση της στις σκάλες καθώς προσγειώθηκε με το πρόσωπο στα τελευταία σκαλιά.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Βερολίνου, ο 27χρονος δεν πρόβαλε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Βρίσκεται αντιμέτωπος με 6 μήνες ως και 10 χρόνια φυλακή σε περίπτωση που καταδικαστεί για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης.

Πηγή: Dailymail