10 Ιουνίου 2016

ΑΦΟΥ Η ΝΔ ΚΟΙΜΑΤΑΙ... Το ΠΟΤΑΜΙ αποδομεί όλα τα ψέμματα του φυλλαδίου ΣΥΡΙΖΑ

Χρειάστηκε να περάσει ενάμισης χρόνος για να μιλήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για αυταπάτες. Στο επίπεδο της παραπληροφόρησης όμως τίποτε δεν άλλαξε. Τις τελευταίες μέρες σε όλη την Ελλάδα κυκλοφόρησε ένα οκτασέλιδο για τα κυβερνητικά "επιτεύγματα" των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΑ 30 ΒΙΒΛΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Παραπολιτικά: Ο Τριανταφυλλόπουλος ζητούσε 4 εκατ. ευρώ από τον Μαρινάκη - Για να ανοίξει κανάλι

Ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο εκδότης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος να ζητά 3-4 εκατ. ευρώ από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τα parapolitika.gr.

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ! ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΥΠΟΙΚ για ένστολους: Είναι προνομιούχοι! Γιατί πρέπει να ανησυχούν - ΠΙΝΑΚΕΣ

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Ανήσυχοι πρέπει να αισθάνονται οι ένστολοι αν ισχύουν τα στοιχεία για τη μισθολογική δαπάνη του ελληνικού δημόσιου τομέα που παραθέτει σε έκθεση του το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σε συνεργασία με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε καλεσμένους τηλεοπτικής εκπομπής στη Γεωργία - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Τιφλίδα μέλη της δημοτικής αρχής πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής. Η διαμάχη άρχισε όταν ένας ανεξάρτητος σύμβουλος κατηγόρησε αξιωματούχο της δημαρχίας για δωροδοκία.

«Έφυγε» ο ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος

O Γιάννης Μιχαλόπουλος, έφυγε, σήμερα τα ξημερώματα, από τη ζωή στο νοσοκομείο ΚΑΤ, στο οποίο νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο γνωστός ηθοποιός, ξεκίνησε την καριέρα του ως εκφωνητής του ραδιοφώνου μιας και η φωνή του ήταν πολύ χαρακτηριστική, αλλά στην πορεία τον κέρδισε η υποκριτική. Γεννημένος στην Αθήνα στις 22 Απριλίου του 1927 αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας την τελευταία δεκαετία.

ΑΣ ΦΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! «Βουτιά» έως και 60% στις αεροπορικές αφίξεις στα νησιά με πρόσφυγες

Τις συνέπειες από την αθρόα άφιξη προσφύγων και τις εικόνες που καταγράφηκαν τους προηγούμενους μήνες φαίνεται ότι πληρώνουν τώρα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τη μείωση στον αριθμό των τουριστών να είναι τεράστια.

ΚΛΑΜΑ! Η χιουμοριστική ανάρτηση της Νέας Δημοκρατίας -EURO με ΝΔ, EURO με ΣΥΡΙΖΑ [εικόνα]

Με αφορμή το Euro 2016, η Νέα Δημοκρατία πόσταρε μια εικόνα, με την οποία «καρφώνει» με χιούμορ την κυβέρνηση, διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως δεν πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

Στο «Hall of Fame» ο Φασούλας

Mέλος του «Hall of Fame» της FIBA, θα γίνει ο Παναγιώτης Φασούλας, ως αναγνώριση της καριέρας του στο ελληνικό μπάσκετ.

Διαβόητος βαρυποινίτης δίνει εξετάσεις για απολυτήριο Λυκείου

Ο διαβόητος «ληστής με το Καλάσνικοφ» Βασίλης Δημάκης, που κρατείται στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας, δίνει προαγωγικές εξετάσεις και μεταφέρεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο σχολικό συγκρότημα της πλατείας Βουδ στην Πάτρα, όπως αναφέρει το tempo24.gr.

Κύπρος: Πολιτική διαμάχη για το θέμα των εξετάσεων στην Ιστορία της Γ' Λυκείου

Το ΑΚΕΛ κατηγορεί το υπουργείο Παιδείας ότι έδωσε οδηγία στους διορθωτές να βαθμολογούν με άριστα όποιο κείμενο ταυτίζει το σοσιαλισμό και τον κομουνισμό, με το φασισμό

ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! «Ταφόπλακα» ΥΠΟΙΚ στις ελπίδες για έκπτωση φόρου στα ξενοίκιαστα ακίνητα


Δε σας άρεσε που σας έκανε έκπτωση 20% ο Σαμαράς... τώρα πληρώστε 100% 

Τέλος έβαλε το υπουργείο Οικονομικών στις όποιες ελπίδες είχαν χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, ότι έστω την ύστατη στιγμή θα παρέμενε σε ισχύ η διάταξη που έδωσε πέρσι και πρόπερσι έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ για κατοικίες που παραμένουν ξενοίκιαστες.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΡΕ! Ομολογία Μπαλαούρα: Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τους άλλους

Στην παραδοχή ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα κατάφερε να ασκήσει μια διαφορετική πολιτική από τις προηγούμενες κυβερνήσεις προχώρησε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας.

«Μίνι» επεισόδιο Ζωής - Βούτση στις εκδηλώσεις για τα θύματα του Διστόμου

Το πανό της Πλεύσης Ελευθερίας, οι «γερμανοτσολιάδες» και το απαξιωτικό βλέμμα του προέδρου της Βουλής...

Ένα «μίνι» επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στις εκδηλώσεις στη μνήμη των 218 θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο, με πρωταγωνιστές την πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον διάδοχό της στον προεδρικό θώκο του Κοινοβουλίου, Νίκο Βούτση.

Ο Σουλτς παίζει ποδόσφαιρο στους διαδρόμους του Ευρωκοινοβουλίου - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την έναρξη του Euro 2016, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέβασε στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και ευρωβουλευτές να μοιράζονται τις αναμνήσεις τους από προηγούμενες διοργανώσεις ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και να κάνουν προβλέψεις για τον νικητή.

Γυναίκα και συγγραφέας η νέα διοικητής στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης

Τις πρώτες ημέρες η γυναικεία παρουσία στην καρέκλα του διοικητή προκάλεσε έκπληξη στους κατοίκους

Το νησί της Σαντορίνης, πριν από λίγες ημέρες, έγινε ακόμα ομορφότερο, καθώς το αστυνομικό τμήμα στα Θήρα απέκτησε γυναίκα διοικητή, την αστυνόμο 'Α, Μαρία Καραγιάννη.

Απίστευτο! Η μασκότ του Euro 2016 είναι και... s@x toy

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας, είναι πως η UEFA δεν παράγει σεξουαλικά βοηθήματα», ήταν η απάντηση της διοργανώτριας αρχής

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη σύμπτωση με το όνομα της μασκότ του Euro 2016 οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης.

«Φτωχό» το υλικό από τις κάμερες της Αττικής οδού για την Porsche Μαυρίκου

«Φύλλο και φτερό» έχουν κάνει οι ειδικοί της Ασφάλειας τις κάμερες της Αττικής οδού προκειμένου να βρουν και το παραμικρό στοιχείο για τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο εκδότης Π. Μαυρίκος μέσα στην Porsche Cayenne.

«Εχουμε διαφορετικές αξίες» απαντά ο Πιτσιόρλας στους υπαινιγμούς του καπιταλιστή σταλίνα Σπίρτζη

«Δεν προτίθεμαι να απαντήσω στον κ. Σπίρτζη» δηλώνει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Υποδομών στην ΕΡΤ.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ! Ιεράπετρα: Στέλνουν στον εισαγγελέα τον κτηνίατρο που περιθάλπει ανθρώπους

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου ζητά την τιμωρία του κτηνίατρου Μιχάλη Σπυριδάκη που προσφέρει αφιλοκερδώς τις πρώτες βοήθειες σε συμπολίτες του όποτε αυτοί του το ζητούν, αφού το Γενικό Νοσοκομείο δεν τους εξυπηρετεί εξαιτίας ελλείψεων σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βαρύ πλήγμα για την οκονομία το κλείσιμο των λιμανιών

Η συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, τόνισε ότι το κλείσιμο των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης αποτελεί βαρύ πλήγμα εις βάρος της οικονομίας. Όπως σημειώνει, η ελληνική οικονομία βουλιάζει ενώ η κυβέρνηση αδιαφορεί.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ'ΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ! Γιώργος Κυρίτσης: «Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε» η συνταγματική αναθεώρηση

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Β' Αθηνών- Για τα προβλήματα των πολιτών η συνταγματική αναθεώρηση είναι «άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε» - Η αξιοπιστία της κυβέρνησης έχει τρωθεί

Σοκ: Συσχετίζουν την αυτοκτονία του Λεβαντόφσκι με υπόθεση παιδεραστίας

Ο Σάσα Λεβαντόφσκι, που βρέθηκε νεκρός προ ημερών, εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας και εκτιμάται πως αυτός ήταν ο λόγος που έβαλε τέλος στη ζωή του

Απίστευτες όσο και σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του Σάσα Λεβαντόφσκι, που πιθανότατα πρόκειται για αυτοκτονία.

Ραγδαίες εξελίξεις στην έρευνα για το κύκλωμα εκβιαστών – Δύο ημέρες πριν το θάνατο Μαυρίκου

Δύο ημέρες πριν το τραγικό συμβάν που οδήγησε στο θάνατο τον εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολη, Παναγιώτη Μαυρίκο, η δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του αλλά και σε βάρος των συγκατηγορουμένων του Τ. Μουσσά και Χ. Φράγκου, άλλαξε χέρια.

Αυτά είναι τα 10 κορυφαία buzzer beater της φετινής Ευρωλίγκα - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, ωστόσο οι καλύτερες φάσεις από όλη τη σεζόν ακόμα μαγνητίζουν τα βλέμματα των φίλων του μπάσκετ.

ΦΑΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ! Διαγράφουν από τον ΟΑΕΔ όσους σπουδάζουν σε δημόσια ΙΕΚ -Αντιδρούν οι σπουδαστές

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ πραγματοποίησαν οι σπουδαστές δημόσιων ΙΕΚ Αττικής.

Οι σπουδαστές αντιδρούν στην απόφαση του υπουργείου Εργασίας να «εκκαθαρίσει» από τα μητρώα του Οργανισμού όσους σπουδάζουν στα δημόσια ΙΕΚ.

Φωτογραφία: Στην Ελλάδα η σέξι Αρμένισσα της Eurovision Iveta Mukuchyan

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της στα social media

Στην Ελλάδα βρίσκεται, αυτές τις μέρες η Iveta Mukuchyan, η καλλιτέχνιδα από την Αρμενία που εκπροσώπησε την πατρίδα της φέτος στην Eurovision καταλαμβάνοντας την 7η θέση και κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Σκάνδαλο στην Ισπανία: Ντε Χέα, Ισκο και Μουνιαϊν σε σκάνδαλο βιασμού

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του φετινού EURO 2016 και... έσκασε σκάνδαλο μεγατόνων!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Diario» οι Ισπανοί διεθνείς ποδοσφαιριστές Νταβίντ ντε Χέα, Ίσκο και Ικέρ Μουνιαΐν εμπλέκονται σε σκάνδαλο σεξουαλικής εκμετάλλευσης, βιασμών, παιδικής πορνογραφίας και εξώθησης στην πορνεία, το οποίο είχε αρχίσει το 2005.

Η απάντηση της ΕΡΤ στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: Είμαστε αρκετά κομμουνιστές, μη μας κατηγορείτε

«Κάποιοι έχουν μπερδέψει την αποστολή τους»

Ανακοίνωση με την οποία ασκεί κριτική στη διοίκηση της ΕΡΤ, τονίζοντας πως «κάποιοι έχουν μπερδέψει την αποστολή τους», εξέδωσε την Πέμπτη (9/6) η ΕΣΗΕΑ:

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος είναι ο νεκρός στην καμμένη Porsche – Ταυτοποιήθηκε το DNA του

Μία ημέρα μετά την φωτιά που ξέσπασε στην Porsche Cayenne και στοίχισε την ζωή ενός άνδρα ταυτοποιήθηκε το DNA του νεκρού που κάηκε μέσα στο όχημα.

Twitter: Άγριο κράξιμο στον Παπαδημούλη που έβγαλε πόρισμα ότι δολοφόνησαν τον Μαυρίκο

Έβγαλε πόρισμα ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια ενώ η αστυνομία προς το παρόν δεν υιοθετεί αυτό το σενάριο

Μία ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη στο τουίτερ δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το θάνατο του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» Παναγιώτη Μαυρίκου.

Ο άνθρωπος στα... άκρα: Πόσο μπορεί να αντέξει δίχως οξυγόνο, νερό, τροφή ή ύπνο;

Οι άνθρωποι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις πιο δυσμενείς συνθήκες, να ξεπεράσουν τεράστια προβλήματα υγείας, να κάνουν πραγματικούς άθλους. Ολα αυτά, αν έχουν πρόσβαση σε κάποια στοιχεία... ζωτικής σημασίας.

Αυτά είναι τα χρέη της Ελλάδος (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Στους παρακάτω πίνακες που παρουσιάζει ο κόμβος αναλύεται η κατανομή και το χρονοδιάγραμμα λήξεων του Δημοσίου χρέους της Κεντρικής διοίκησης στις 31-3-2016 καθώς και το ετήσιο κόστος εξυπηρέτησης για το 2015.

Πληρώσαμε 12.000 ευρώ την ώρα για… βόλτα πρωτοκλασάτου κυβερνητικού στελέχους!

Είναι συνηθισμένο το φαινόμενο αρκετοί πολιτικοί να έχουν έστω και μια φορά την εμπειρία πτήσης με μαχητικό αεροσκάφος. Έτσι σκέφτηκε πιθανότατα και πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης.

ΑΛΗΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! Παπαδημούλης: Τον έκαψαν για να μην τους κάψει

Την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αττική Οδό, με τον άνδρα που απανθρακώθηκε μέσα στο υπερπολυτελές τζιπ Porsche Cayenne, σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Η Γερασιμίδου δεν θέλει ούτε να ακούει το όνομα «Λαζόπουλος» (video)

Ούτε λέξη δεν θέλει να λέει πλέον η Ελένη Γερασιμίδου για τον Λάκη Λαζόπουλο, με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν, όχι μόνο συνεργάτες, αλλά και φίλοι.

Όταν ερωτήθηκε για τον Λάκη Λαζόπουλο και τη σχέση τους, προτίμησε αρχικά να απαντήσει μάλλον, διπλωματικά, ενώ στη συνέχεια απέφυγε να απαντήσει σε νέες ερωτήσεις που δέχθηκε για τον γνωστό κωμικό.

Γεωργιάδης: Ευχαριστώ την Αυγή για το πρωτοσέλιδο

Το πρωτοσέλιδο της Αυγής σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στον ΣΚΑΙ το Ακραίως και τους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο.

ΠΑΣΟΚ: Ο Ξανθός και ο Πολάκης αρνούνται τον κοινοβουλευτικό έλεγχο

Με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, 14 βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφέρονται στην κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και στις ευθύνες της Κυβέρνησης για την επικίνδυνη κατάσταση που δημιουργείται.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση μεταξύ βουλευτών ΝΔ και λιμενεργατών ΟΛΘ για του που θα γίνει η ενημέρωση...

Ένταση επικράτησε πριν από λίγα λεπτά στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε σύσκεψη εργατών του λιμανιού όπου θα συμμετείχε και κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον υπεύθυνο Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου του κόμματος, Σίμο Κεδίκογλου.

"Μούτρα" Ερντογάν! Τσαντίστηκε και φεύγει από την κηδεία του Μοχάμεντ Άλι!

Αν δεν μιλούσαμε για έναν εκλεγμένο (όπως κι αν έχει) πρόεδρο χώρας, τότε η μοναδική ερώτηση που θα μπορούσε κανείς να κάνει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι "πόσο χρόνων είσαι;». Γιατί η συμπεριφορά του όσον αφορά στην κηδεία του Μοχάμεντ Άλι, όπου δεν θα παραστεί τελικά γιατί "μούτρωσε" και φεύγει από τις ΗΠΑ, μόνο παιδαριώδης μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΧΑΪΒΑΝΙ ΚΑΙ Θ'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΚΩΤΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Αποστόλου: Δεν την πατήσαμε, σε 5 χρόνια θα κατοχυρώσουμε τον όρο «φέτα»

Προανήγγειλε ότι θα πάρουν τον πούλο και στο γιαούρτι... η Τσεχία είναι κοντά στο να κατοχυρώσει δικαίωμα να βγάζει "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ"... αλλά για όλα φταίνε οι προηγούμενοι...

Στο θέμα που έχει ανακύψει με τη φέτα αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου σε συντέντευξή του.

«Η ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου των υπουργών Γεωργίας λέει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει τις ανησυχίες και την αιτιολογία της Ελλάδας και δεσμεύεται, μέσα στα πέντε χρόνια της μεταβατικής περιόδου, να...

Βρούτσης: Η κυβέρνηση κρύβει τα στοιχεία για τις μειώσεις στις συντάξεις -Κατάργησε το «Ηλιος»

«Ψευδοδημοκράτες κ σκοταδιστές!Κρυβουν τ στοιχεια να μη φανούν οι μειωσεις!Ο τελευταίος ΗΛΙΟΣ» έγραψε στο Twitter ο Γιάννης Βρούτσης και δημοσίευσε την τελευταία έκθεση που βγήκε πέρσι τον Ιούλιο

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, θέλουν να γνωρίζουν ποιοι θίγονται και πόσο από τις επώδυνες μειώσεις που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ασφαλιστικό, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας αποκρύπτει σκοπίμως τα στοιχεία, καταγγέλλει η Ν.Δ.

Ξεσηκώνονται οι κάτοικοι στη Λάρισα: Δεν θέλουν το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Τέμπη

Τη δυσφορία και αντίδραση του δήμου Τεμπών έχει προκαλέσει η δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων στο ανενεργό στρατόπεδο «Ζιώγα» στο Κυψελοχώρι.

Μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου από συνεργεία του Στρατού Ξηράς.

Ο Αδωνις εξηγεί γιατί θα πάει στη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε!» την Τετάρτη

«Θα πάω στη συγκέντρωση την Τετάρτη. Όχι ως αντιπρόεδρος της ΝΔ, αλλά ως Άδωνις Γεωργιάδης» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Νέες εικόνες σοκ από τις τελευταίες στιγμές του Παναγιώτη Μαυρίκου - Τι "είδαν" οι αστυνομικοί από τις κάμερες

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ιατροδικαστής: Ο θάνατος του εκδότη προήλθε από την φωτιά!
- Οι νέες φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το newsit.gr έχουν τραβηχτεί πριν καν φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο
- Τα περίεργα ζιγκ – ζαγκ που έκανε ο Παναγιώτης Μαυρίκος – Πώς πήρε φωτιά το αυτοκίνητο – Τι δείχνουν οι κάμερες
- Στη μεσαία λωρίδα φαίνεται να κινείται πριν το δυστύχημα η μοιραία Porsche
- Το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει ζιγκ – ζαγκ και ύστερα άρχισε να σέρνεται στο διαχωριστικό
- Γιατί “μπλόκαρε” η πόρτα, άνοιξε μόλις 10 εκατοστά και δεν μπόρεσε να βγει ο εκδότης
- Καρέ, καρέ όσα δείχνουν οι κάμερες για την πορεία του αυτοκινήτου και τα μοιραία τελευταία δευτερόλεπτα

Η Λίλη κάλεσε τον Ζαγοράκη στην εκπομπή της -Απίστευτες ατάκες!

Στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη βρέθηκαν τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2004.

Μπακογιάννη: Ντρέπομαι για λογαριασμό του κ. Κοτζιά

«Στην εξωτερική πολιτική, ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά μια χώρα, είναι βασικός» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στην πρόκληση της Τουρκίας με την Αγιά Σοφιά και την ταυτόχρονη πρόκληση από τα Τίρανα με το θέμα των Τσάμηδων, και πρόσθεσε:

Ενταση και σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ένταση επικράτησε το πρωί στη δίκη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των δικηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της εξέτασης του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, Ανδρέα Μπιαγκή. Αφορμή για τις έντονες αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν η επίδειξη στον μάρτυρα, από το συνήγορο του Γιάννη Λαγού, φωτογραφιών από κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Kατρακύλα στο Χρηματιστήριο -Μπαράζ πωλήσεων στις τράπεζες

Εντονα πτωτικά κινείται η χρηματιστηριακή αγορά από το άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης.

Η απόφαση του Euro Working Group με την οποία δίνεται το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της δόσης των 7,5 δισ. ευρώ έχει προεξοφληθεί από την αγορά και συνεπώς τώρα βγαίνουν στο προσκήνιο οι πωλητές.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! "Η ΜΟΜΑ θα χτίζει... ξενοδοχεία!\" Η αφέλεια ως προκάλυμμα του αυταρχισμού;

Του Στέλιου Φενέκου*

Ακούσαμε έκπληκτοι τον Υπουργό Εθνικής άμυνας να ανακοινώνει επίσημα ότι θα αξιοποιήσει την περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων, χτίζοντας σε αυτήν... ξενοδοχεία, κτίρια κλπ., χαρακτηρίζοντας ως οχυρά και με την ΜΟΜΑ, δημιουργώντας έτσι επενδυτικές προοπτικές!

Ιορδανία: Δορυφόροι έφεραν στο φως τεράστιο μνημείο στην Πέτρα 2.150 ετών

Το μνημείο έχει το μήκος μιας πισίνας Ολυμπιακών διαστάσεων, δύο φορές το πλάτος της, και βρίσκεται μόνο 800 μέτρα νότια του κέντρου της αρχαίας πόλης