25 Ιουλίου 2016

Η φωτογραφία με το μαγιό που ανέβασε τη "δημοτικότητα" της Προέδρου της Κροατίας

Σάλο προκάλεσε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία η οποία ανέβασε στα ύψη τη δημοτικότητα της Προέδρου της Κροατίας Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς.

Ο Καρανίκας ιδρώνει για την αλλαγή του Συντάγματος

Περισσότερες από 350 καρέκλες έχουν τοποθετηθεί στο προαύλιο της Βουλής για τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης

Τον στρατηγικό σχεδιασμό της φιέστα της κυβέρνησης για τη Συνταγματική αναθεώρηση ανέλαβε ο στενός φίλος και έμπιστος συνεργάτης του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες του protothema.gr.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Άδωνι σε Παππά για αδειοδότηση των καναλιών και Καμμένο

«Το μόνο που στέκεται μεταξύ ενός σταθμού που λειτουργεί και τη νόμιμης άδειας είναι το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας

Ένα ακόμη επεισόδιο ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στην κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την αδειοδότηση των καναλιών.

ΝΔ: Ούτε γάτα, ούτε ζημιά για την κυβέρνηση το 10ήμερο μπάχαλο στο ΑΠΘ

Σκλήρη κριτική στην κυβένρηση άσκησε ο υπεύθυνος τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την πρώτη καταγραφή των ζημιών  στο Αριστοτέλειο παναπιστήμιο, που προκάλεσαν οι συμμετέχοντες στο No Border Camp.

Αλλαγές του κ@λου προτείνει ο Τσίπρας για το Σύνταγμα-Τα κλασικά δημοψηφίσματα και εκλογή ΠτΔ από το λαό

Τους πέντε άξονες των προτάσεών του, για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση στο Προαύλιο της Βουλής.

Η σπάνια εμφάνιση της συζύγου του καραγκιόζη στη Βουλή - ΦΩΤΟ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που δέχθηκε την πρόσκληση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο περιστύλιο της Βουλής.

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί με πλαστά δικαιολογητικά - Στο εδώλιο για μισθούς άνω των 700.000€!

Τα ένοχα μυστικά 3 αστυνομικών ξεσκεπάστηκαν και πλέον αναμένεται να βρεθούν στο εδώλιο. Τι διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχων...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπεται αστυνομικός, κατηγορούμενος ότι προσλήφθηκε στο Σώμα, προσκομίζοντας προηγουμένως πλαστά δικαιολογητικά.

Σκωτία: Ξεκινούν προπαρασκευαστικές εργασίες για το διαχωρισμό από το Ηνωμένο Βασίλειο

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον δήλωσε σήμερα ότι θα αρχίσει τις προπαρασκευαστικές εργασίες για το διαχωρισμό της Σκωτίας από το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο ώστε να διατηρήσει εφικτή την επιλογή της ανεξαρτησίας μετά τη νίκη του Brexit.

Ο Τραμπ ξεπέρασε την Χίλαρι

Eφτασε ή και ξεπέρασε οριακά την αντίπαλό του των Δημοκρατικών σε δύο δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν αφού πήρε επισήμως το χρίσμα και δόθηκαν τη Δευτέρα στη δημοσιότητα ο Ντόναλντ Τράμπ.

ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ'ΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ το ΣτΕ αποφάσισε ότι έχει παραγραφεί το πρόστιμο των 375.329 ευρώ του Αλέξη Μητρόπουλου

Χτυπάει τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά ο ΣΥΡΙΖΑ με το λαμόγιο που αρχικά έλεγε πως του έβαλαν άδικα το πρόστιμο καθώς είχε δηλώσει τα χρήματα, ενώ αργότερα το γύρισε στην παραγραφή 

Σε οριστική παραγραφή υπέπεσε το  πρόστιμο των 375.329,08 ευρώ που έχει επιβληθεί στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλο.

Η παραγραφή αποφασίστηκε με αμετάκλητη απόφαση της αυξημένης 7μελούς  σύνθεσης του Β΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιβεβαιώνοντας την νομική άποψη του ελεγχόμενου πρώην αντιπροέδρου της βουλής και βάζοντας στο στόχαστρο τις συνεχείς παρατάσεις που δίνονταν με νόμους του Υπουργείου Οικονομικών.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ! Παραιτήθηκε ο Σκλαβούνης από σύμβουλος κατάρτισης του προγράμματος της ΝΔ

Φίλε Αντώνη ο Κυριάκος εδώ σου έβαλε γυαλιά... έτσι έπρεπε να το είχες κάνει με τον Παπασταύρου από την πρώτη στιγμή που ενεπλάκη το όνομά του... αντ'αυτού εξαντλούσες την αυστηρότητά σου σε περιπτώσεις Στύλιου επειδή ούρλιαζε η Κανέλη και ο ΣΥΡΙΖΑ για λεκτικές αντιπαραθέσεις

Την παραίτησή του από την ενασχόληση με την κατάρτιση του προγράμματος ανάπτυξης της ΝΔ ανακοίνωσε ο Χρήστος Σκλαβούνης, μέσω του δικηγόρου του.

Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Ανσμπαχ-Είχε δοθεί εντολή να απελαθεί ο βομβιστής, αλλά έκανε τον τρελό

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο Ανσμπαχ, μέσω του Aamaq, του πρακτορείου που απηχεί τις θέσεις του.

Ο Σύρος βομβιστής είναι «ένας από τους στρατιώτες μας», ανέφερε η τρομοκρατική οργάνωση, όπως αναμεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Δορυφορική ΦΩΤΟ-Ο καπνός από τη φωτιά στη Χίο έφτασε μέχρι το Λιβυκό Πέλαγος

Η Χίος βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από τις πυρκαγιές που καίνε το νησί.

Μάλιστα, η φωτιά είναι τόσο μεγάλη που ο καπνός έφτασε μέχρι την Κρήτη.

Σημεία και τέρατα στις δοκιμαστικές εκκαθαρίσεις του ΕΝΦΙΑ -Χιλιάδες ευρώ για χωράφια

Αυτή τη φορά στο υπουργείο Οικονομικών το μάθημα έγινε πάθημα και πριν ανέβουν εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ που θα προκαλέσουν εμφράγματα και εγκεφαλικά, αποφασίστηκε να «ξηλωθούν» οι επίμαχες διατάξεις για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.

Με μοναδικό κλακαδόρο τον Λεβέντη η φιέστα Τσίπρα για την αναθεώρηση

Ηχηρό μήνυμα με την απουσία τους στέλνουν οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι – αν και προσκλήθηκαν – δεν θα παρευρεθούν στη σημερινή φιέστα της κυβέρνησης για τη Συνταγματική αναθεώρηση.

ΤΡΕΛΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ! Βγάλαν την εγκύκλιο πριν ψηφίσουν το νόμο για τα νέα πρόστιμα

Είναι από τις λίγες φορές που η εφαρμοστική εγκύκλιος εκδίδεται πριν να ψηφιστούν οι σχετικές διατάξεις! Αν δεν αφορούσε, δε, την επιβολή των νέων προστίμων για μη έκδοση αποδείξεων, μάλλον θα περνούσε απαρατήρητη.

ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ! 83.000 Ρώσοι έχασαν το δρόμο για Τουρκία και ήρθαν στην Ελλάδα

Ούτε το 2% της τουριστικής κίνησης ρε φίλε.... στην Τουρκία πήγαν πέρσι 5 εκ να θυμίσουμε στους πατριώτες του κ@λου που περιμένουν στήριξη Πούτιν

Σχεδόν 83 χιλιάδες Ρώσοι τουρίστες, επισκέφθηκαν την Ελλάδα την περίοδο Ιανουάριος-Μάιος, αριθμός κατά 47,6% μεγαλύτερος σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, σύμφωνα με τον Συνδέσμο Τουριστικών Πρακτόρων Ρωσίας (ATOR).

Βραζιλία: Συνέλαβαν κι άλλον οπαδό του ISIS -Ομάδα σχεδίαζε επιθέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εναν ακόμη ύποπτο, στην υπόθεση της ομάδας που είχε ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, συνέλαβε η αστυνομία στη Βραζιλία.

Από μελαχρινή γίνεται ξανθιά με ένα τίναγμα των μαλλιών της [βίντεο]

Πόσο δύσκολο είναι για μία μελαχρινή να αποκτήσει ξανθά μαλλιά; Συνήθως, η διαδικασία απαιτεί υπομονή μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ομως, μία νεαρή κοπέλα, το πετυχαίνει με μία κίνηση.

ΤΗΝ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΓΕΒΑ! Ινσιμπάγεβα: Αφήστε τους ψευτο-καθαρούς να κερδίσουν χάρη στην απουσία μας

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία για τον αποκλεισμό των αθλητών στίβου της χώρας, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Υπήρξε και η τελική απόφαση του CAS, που ανάγκασε τη Ρωσία να δεχτεί τον αποκλεισμό από την WADA, στην μεγαλύτερη υπόθεση ντόπινγκ, που έχει απασχολήσει τον αθλητισμό, στην ιστορία.

Μόνο 410 τζιχαντιστές κατάφερε να στείλει ο Καμμένος στη Μέρκελ

Σχέδιο «εκκαθάρισης» υπόπτων για τρομοκρατικό κτύπημα δρομολογεί το αμέσως επόμενο διάστημα η γερμανική κυβέρνηση, μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, τουλάχιστον 410 άτομα, που διαμένουν σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος και είναι υποψήφιοι για μεγάλες ή περιορισμένης κλίμακας τρομοκρατικές ενέργειες.

Περιπετειώδης σύλληψη ένοπλου νταή στα Χανιά

Ζορίστηκαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ώσπου να ακινητοποιήσουν ένα «νταή» που απείλησε με πιστόλι έναν αλλοδαπό με τον οποίο διαπληκτίστηκε σε περιοχή του Δήμου Χανίων, καθώς αντιστάθηκε σθεναρά, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Άγριος καβγάς στη Βουλή μεταξύ κυρα Τασίας και Βενιζέλου

Φωτιά στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και την ακρόαση της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη η ερώτηση της Προέδρου της Επιτροπής Τασίας Χριστοδουλοπούλου προς την κα Τσατάνη αν έχει παγιδεύσει το τηλέφωνο του κ. Παπαγγελόπουλου.

Φόνος σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στη Βρετανία [εικόνες]

Ενα άντρας έχασε τη ζωή του σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στην περιοχή Surrey, στη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για πάρτι που διοργάνωσαν οι λεγόμενοι «swingers» σε βίλα αξίας 1,5 εκατ. ευρώ και στο οποίο εκτιμάται ότι συμμετείχαν πάνω από 450 άτομα, πολλά από τα οποία με αφρικανική και τζαμαϊκανή καταγωγή.

Φεύγει η κρουαζιέρα από Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις,η κρίση, το μεταναστευτικό, τα capital controls, το Brexit και, τώρα, το πραξικόπημα, διώχνουν την κρουαζιέρα από την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

To βίντεο του Μηταράκη από το μέτωπο της φωτιάς στη Χίο

Ο Νότης Μηταράκης ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter από την πύρινη κόλαση στην Χίο. Οι εικόνες είναι πραγματικά συγκλονιστικές και καταδεικνύουν το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση στο νησί.

Το τεστ που τρέλανε το ίντερνετ! Εσύ πόσες μπάρες μετράς;

Μια νέα ακόμα πρόκληση που έρχεται να παίξει με το μυαλό μας κάνει θραύση στο ίντερνετ.

Μετά το περίφημο μπλε/χρυσό φόρεμα, τις ζέβρες και τα pokemon, το νέο τεστ μοιάζει παιχνιδάκι. Είναι όμως;

Σιδερώνα: Με drone στο νησί των βρυκολάκων -Μία απίστευτη ιστορία τρόμου στα νερά του Σαρωνικού [βίντεο]

Μία μακάβρια υπόθεση βρυκολάκων είχαν συνταράξει το 1846 την Κορινθία.

Το νησάκι Σιδερώνα βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς λέγεται πως εκεί εμφανίστηκαν βρυκόλακες!. Αναστατώνονται οι Αρχές και ειδοποιείται η Ιερά Σύνοδος.

Βολεύουν άλλο έναν ΠΑΣΟΚο: Από αντίδικος του δημοσίου, πρόεδρος του ΔΑΑ;

Ισχυρές πλάτες, εντός της κυβέρνησης, φαίνεται πως έχει ο πρώην υπουργός και γνωστός δικηγόρος Χάρης Παμπούκης ο οποίος διεκδικεί τη θέση του προέδρου της Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ).

Τζιχαντιστές ντύθηκαν γυναίκες για να το σκάσουν από τη Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Απέτυχε η τολμηρή προσπάθεια 3 τζιχαντιστών να το σκάσουν από την εμπόλεμη συριακή πόλη Manjib ντυμένοι γυναίκες.

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πιάστηκαν ντροπιασμένοι αφού απέτυχαν να ξεγελάσουν τους ένοπλους φρουρούς.

Έτρεχε πίσω απ'τον Τσίπρα-Τον δούλευε ο Θεοδωράκης

Η σκιά του Αλέξη Τσίπρα έγινε ο Βασίλης Λεβέντης στους κήπους του Ηρώδου του Αττικού. Όπου πήγαινε ο πρωθυπουργός από πίσω του και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Το καυστικό σκίτσο του Αρκά για τη μανία με τα... Pokemon [εικόνα]

Τον προβληματισμό του για την εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού, εξέφρασε με ένα νέο σκίτσο του ο Αρκάς.

ΦΩΤΟ-Βαρέθηκαν και έφυγαν μετά από 10 μέρες οι άπλυτοι-Χαβούζα άφησαν το ΑΠΘ

Αναχωρούν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και οι τελευταίοι συμμετέχοντες στο “No Border Camp”, οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει το τελευταίο δεκαήμερο στην Πανεπιστημιούπολη.

ΕΧΕΙ ΚΛ@ΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ! Με ποιον μιλάει κάθε βράδυ ο Τσίπρας;

Στους διαδρόμους του Προεδρικού Μεγάρου συνέπεσαν για λίγα λεπτά ο Αλέξης Τσίπρας, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Η ΝΔ… προειδοποιεί όσους αυτοπροβάλλονται ως σίγουροι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές!

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ.Γιώργος Κουμουτσάκος, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που αφορούν στα ψηφοδέλτια του Κόμματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΒΙΝΤΕΟ-Σφοδρή επίθεση Καψή εναντίον Παππά:"Το μαύρο στο mega δεν θα περάσει"!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ ΨΥΧΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΓΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ

- Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του mega κηρύχθηκε πόλεμος... κανονικός
- Δριμύ κατηγορώ από τον Διευθυντή Ειδήσεων του "μεγάλου καναλιού" εναντίον της Κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες
- "Αυτός ο διαγωνισμός είναι φωτογραφικός για να κλείσει το mega"
- "Δεν τους απασχολεί αν θα μείνουν 500 εργαζόμενοι στο δρόμο - Αρκεί να τηρηθεί τουλάχιστον μία υπόσχεση"
- Κατηγορίες και εναντίον της Αντιπολίτευσης που "σιωπά"
- Κατέληξε με το σύνθημα που εδώ και μέρες παίζει συνεχώς στο κανάλι: "Με την άδειά σας συνεχίζουμε"

Έριξαν στις 3.351 το ισοζύγιο Έναρξης/Διαγραφής (λουκέτο) επιχειρήσεων

Πέρσι με τα απόνερα του Σαμαρά άνοιξαν 19.000 περισσότερες επιχειρήσεις απ' όσες έκλεισαν... τώρα που η περήφανη διαπραγμάτευση και το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου αποδίδουν καρπούς σε συνδιασμό με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, το ισοζύγιο έπεσε στις 3.351

Μπορεί το ισοζύγιο στον αριθμό επιχειρήσεων που άνοιξαν έναντι αυτών που έκλεισαν στο πρώτο εξάμηνο του 2016 να είναι θετικό ωστόσο η εικόνα που παρουσιάζουν τα στοιχεία του ΓΕΜΗ είναι απογοητευτική.

Ξεκίνησε η μετακόμιση

Ξεκίνησαν να μεταφέρουν τα πρώτα έπιπλα, γραφεία, βιβλιοθήκες, ερμάρια και διαχωριστικά από τη Συγγρού προς το νέο κτήριο που ενοικίασε η ΝΔ στο Μοσχάτο.

H Turkish Airlines απέλυσε 100 άτομα -Συνδέονται με την απόπειρα πραξικοπήματος

«Εκκαθαρίσεις» και στην κρατική αεροπορική εταιρεία της Τουρκίας, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Συγκεκριμένα, η Turkish Airlines απέλυσε περισσότερους από 100 υπαλλήλους, περιλαμβανομένων ορισμένων στελεχών και πληρωμάτων καμπίνας, στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων από κρατικούς θεσμούς των υποστηρικτών μιας απόπειρας πραξικοπήματος, ανέφεραν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Φωτιά στη Χίο: Σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων» -Απογειώθηκε C-130 από την Ελευσίνα

Στις 13:56 απογειώθηκε από την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα ένα C-130 με προορισμό τη Χίο, στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου «Δευκαλίων».

Σάλος στην Ολλανδία με Τούρκο ιμάμη -«Είμαι έτοιμος να σκοτώσω για τη θρησκεία μου»

Σάλο έχει προκαλέσει ένα ιμάμης στην Ολλανδία μετά τις δηλώσεις του ότι είναι έτοιμος να πεθάνει για τη θρησκεία του και να σκοτώσει κι άλλους!

Ο Τούρκος ιμάμης, ονόματι, Halil Celik, είπε σε έναν δημοσιογράφο μέσω Twitter: «Είμαι έτοιμος να πεθάνω για τη θρησκεία μου, αλλά είμαι επίσης έτοιμος να αφαιρέσω ζωές»!

Φιναλίστ του «The Voice» τραγουδά στον πεζόδρομο του Θησείου για να ζήσει την οικογένεια του

«Δεν με βοήθησε κάποιος. Οι δισκογραφικές θα έπρεπε να είναι λίγο πιο κοντά μου και η τηλεόραση λίγο πιο φιλόξενη», εξομολογείται ο Νεκτάριος Μαλλάς, ο περσινός φιναλίστ του The Voice, στη Σάσα Σταμάτη από την εφημερίδα Freddo στον πεζόδρομο του Θησείου. Εκεί, πλέον, ο ίδιος διασκεδάζει τους περαστικούς για να βγάλει τα προς το ζην για την οικογένεια του.

Απίστευτο κτήνος: Υπάλληλος του κυνοκομείου Σερρών σκότωσε και έκαψε δύο σκυλιά

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δύο απ' αυτά του επιτέθηκαν και τον δάγκωσαν - Πάνω του βρέθηκαν δέκα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχει ιατρική συνταγή

Ενα σκηνικό απίστευτης κτηνωδίας διαδραματίστηκε σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών στο Δημοτικό Κυνοκομείο.

Τουρκία: Ψάχνουν για να συλλάβουν δημοσιογράφο που επέκρινε την κυβέρνηση Ερντογάν -Στην περιοχή του Αιγαίου

Οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν σήμερα εντάλματα σύλληψης κατά 42 δημοσιογράφων, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, στο πλαίσιο του άνευ προηγουμένου πογκρόμ που έχει ξεκινήσει στην Τουρκία κατά του στρατού, της δικαιοσύνης, της εκπαίδευσης και των μέσων ενημέρωσης.

Χαλκιδική: Οι άπλυτοι "No Border Camp" στη διαμαρτυρία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Πιθανολογείται ότι θα ακολουθήσει πορεία προς τις Σκουριές

Σε εξέλιξη είναι συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική. Το κάλεσμα που απηύθυναν οι διοργανωτές ήταν για τις 11 το πρωί στη διασταύρωση της Μεγάλης Παναγίας.

ΑΠΑΠΑ! Αθηναίος εκλογικός αντιπροσωπος ΣΥΡΙΖΑ πουλούσε κοκαΐνη στη Μύκονο με τον αδελφό του

Στα χέρια των Αρχών και ένας 54χρονος επιχειρηματίας πελάτης τους - Τα δύο 50χρονα αδέλφια δρούσαν στα vip στέκια της Αθήνας τους χειμερινούς μήνες ενώ το καλοκαίρι μετακόμιζαν στο νησί των ανέμων

Η Ελλάδα είναι μακράν ο πρώτος ξένος επενδυτής στην Αλβανία

Τα στοιχεία έδωσε ο επιχειρηματικός οδηγός της πρεσβείας μας στα Τίρανα - Εντονη η ελληνική επενδυτική παρουσία στην Αλβανία

«Καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου 2007 - 2014, η Ελλάδα αποτελεί μακράν τον πρώτο ξένο επενδυτή στην Αλβανία», όπως αναφέρει ο «Οδηγός Επιχειρείν στην Αλβανία» του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών υποθέσεων της πρεσβείας μας στα Τίρανα.

Τόσκας για άπλυτους ΑΠΘ: Μπράβο στην Αστυνομία που έκατσε στ'αυγά της

«Νομίζω ότι η αστυνομία κράτησε ψύχραιμη στάση, τη σωστή ισόρροπη στάση και γι αυτό μπράβο της και αυτή τη στιγμή η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ήσυχη» δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Τζιτζικώστας για την κατάληψη άπλυτων στο Αριστοτέλειο: Αυτά συμβαίνουν στις μπανανίες

Για την... παρουσία των No Border Camp στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, μίλησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Παρακολουθήσαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα μια κατάσταση η οποία βρισκόταν πέρα από τα όρια της νομιμότητας, διότι...

Έσκισε το καλσόν του πάλι ο Σκουρλέτης! "Ο Πιτσιόρλας μπαίνει σε ξένα χωράφια- Να κάτσει στ' αυγά του"

Νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΤΑΪΠΕΔ, Στέργιο Πιτσιόρλα εξαπέλυσε ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου ότι η απόφαση για τη διαδικασία πώλησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ θα ληφθεί μετά την ολοκλήρωση της πώλησηςτου ΑΔΜΗΕ.