29 Σεπτεμβρίου 2016

Πρώην μοντέλο του Playboy γυμνάζεται με το μικροσκοπικό της μπικίνι και ρίχνει τα social media

H 38χρονη με καταγωγή από την Κούβα αναρτώντας διάφορα βίντεο στα social media δείχνει στους θαυμαστές της πώς καταφέρνει και διατηρεί το άψογο σώμα της

Η 38χρονη Lis Vega κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές στα social media μιας και το καλλίγραμμο σώμα της το οποίο φροντίζει να αναδεικνύει με κάθε τρόπο μαγνητίζει τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού.

ΦΩΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ: Χαλαράαα και στη Βουλή

Στη φωτογραφία η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Ελισσάβετ Σκούφα μέσα στη Βουλή:

ΒΙΝΤΕΟ-Σύρος: Άγριο κράξιμο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την διοίκηση του Ναυπηγείου

Σε έντονο κλίμα έγινε το μεσημέρι η συνάντηση των εργαζομένων του Νεωρίου με τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Nίκο Συρμαλένιο και Αντώνη Συρίγο και τα μέλη της διοίκησης του Νεωρίου, κ.Κοκκάλα και τον κ. Στεφάνου σε μια προσπάθεια να δοθεί λύση στο κεφάλαιο Νεώριο.

ΒΙΝΤΕΟ-Αποκαλύψεις – φωτιά για παράνομες χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ «φίλων» του ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρές καταγγελίες για αυξημένες χρηματοδοτήσεις σε ΜΚΟ εταιρείες ψυχικής υγείας στις οποίες εμπλέκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης έδωσε στοιχεία για 3 ΜΚΟ στις οποίες όπως είπε συμμετέχουν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, συνεργάτης του υπουργού υγείας και συνεργάτης του υφυπουργού εργασίας.

Ο «Εθνικός Κήρυκας» αποκαλύπτει ποιος έγραψε το μαϊμού τηλεγράφημα του ΑΠΕ από τη Νέα Υόρκη

Το τηλεγράφημα του «Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων» («ΑΜΠΕ») για τις περούκες που φορούσαν δυο δημοσιογράφοι αθηναϊκών ΜΜΕ, οι οποίοι κάλυπταν την επίσκεψη της ελληνικής αντιπροσωπείας που συμμετείχε στην έναρξη της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, «μύριζε» από μακριά διατεταγμένη υπηρεσία.

ΒΙΝΤΕΟ-Κυβέρνηση απαντά στον Alpha: Εντάξει μωρέ, ένα τυπογραφικό λάθος υπερ του Σαββίδη κάναμε... η τρομοκρατία σας δεν θα περάσει

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και του τηλεοπτικού σταθμού Alpha με αφορμή ρεπορτάζ για παραποίηση του διαγωνισμού υπέρ του Ιβάν Σαββίδη.

«Η μιντιακή τρομοκρατία δεν θα περάσει» διαμηνύει η κυβέρνηση.

Εκδικητική απομάκρυνση διευθυντή στο Αττικόν καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων

Η επίσημη αιτιολογία αφορά «αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες» του νοσοκομείου όπου αυτός  μετακινήθηκε. Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική, υπογραμμίζει το Σωματείο του «Αττικόν»

Κορδελιό: Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ έξω από γυμναστήριο – 4 τραυματίες [εικόνα]

Αγρια επίθεση με τέσσερα θύματα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ έξω από γυμναστήριο και τραυμάτισαν τέσσερις.

Ψ@ΛΑΡΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ; ΑΠΑΠΑ! Τεράστια ζήτηση για τις αυξητικές πέους μεταξύ των Ελλήνων

Ολοένα περισσότεροι Έλληνες υποβάλλονται σε αυξητική επέμβαση πέους, με τους ρυθμούς της ζήτησης για τη συγκεκριμένη πλαστική επέμβαση να συναγωνίζονται εκείνους της ιδιαίτερα «δημοφιλούς» επέμβασης στον γυναικείο πληθυσμό, της αυξητικής στήθους.

Kαταγγελίες Πολάκη για Σαλμά... με όση αξιοπιστία μπορεί να έχει ο κάφρος

Μια ευθεία καταγγελία κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριο Σαλμά, επί κυβερνήσεως Σαμαρά, ο νυν αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από το βήμα της Ολομέλειας.

Βίντεο: Ο Σάντος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Άρχισε να… χορεύει πίσω από ρεπόρτερ!

Πρωταθλητής Ευρώπης είναι, ό,τι θέλει κάνει! - Σε μια σπάνια… έκρηξη χαβαλέ, ο Φερνάντο Σάντος έδειξε τη χιουμοριστική του πλευρά, ρίχνοντας ένα μερακλίδικο χορό πίσω από ανυποψίαστο ρεπόρτερ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου

«Ουδεμία συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού» δήλωσε ο διευθυντής Τύπου του αρχιεπισκόπου Χάρης Κονιδάρης, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μυστική συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο το βράδυ της Τρίτης σε ιδιαίτερα προχωρημένη ώρα.

Πρετεντέρης: Bασική επιδίωξη ενός εκπαιδευτικού συστήματος δεν είναι να φτιάξει Καρανίκες

Διαβάστε το άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στα ΝΕΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-«Πέταξε» νέα… «κοτσάνα» ο κάφρος Πολάκης

ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ'ΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΉΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΦΡΟΣ;

Για άλλη μια φορά, ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατάφερε να στρέψει τα φλας της δημοσιότητας πάνω του. Συγκεκριμένα μετά το λεκτικό ατόπημα του ΧΙΒ (όταν μιλούσε για τον ιό HIV) σήμερα, ο ίδιος με ιδιαίτερο στόμφο, μιλώντας από τα υπουργικά έδρανα, μετέτρεψε το γνωστό «copy – paste» σε…

ΒΙΝΤΕΟ-ΨΑΧΝΕΙ Ο Alpha ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤ'ΑΧΥΡΑ: Αλλοίωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες - 61,6 ή 61,5 εκατ. η προσφορά του Σαββίδη;

Παραλίγο να τον δείρει ο δημοσιοκάφρος....

Μία νέα διάσταση στην υπόθεση του διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας έφερε στο φως ρεπορτάζ του Alpha, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! ΣΕΒ κατά κυβέρνησης: Πυρά για υπερφορολόγηση και αυξήσεις στο Δημόσιο

[Την προηγούμενη βδομάδα έβγαλαν ανακοίνωση επικριτική και μετά από μερικές ώρες έβγαλαν νέα όπου είχαν εξαφανίσει κάθε επικριτική αναφορά στον Τσίπρα... για τέτοιους ξεφτίλες μιλάμε! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η Ελλάδα δεν έχει βιομηχανία...]

Ανεπιστρεπτί έχει περάσει ο μήνας του μέλιτος στις σχέσεις του ΣΕΒ με την κυβέρνηση και όπως προκύπτει από το νέο εβδομαδιαίο δελτίο του Συνδέσμου, τα πυρά όχι μόνο πυκνώνουν αλλά στοχεύουν «στο ψαχνό».

Η Εισαγγελία Ιωαννίνων ζητά την άρση ασυλίας της Ασημακοπούλου... για παπαριές

Από την Εισαγγελία Ιωαννίνων διαβιβάστηκε στην Βουλή δικογραφία με την οποία ζητείται η άρση της ασυλίας της βουλευτού της ΝΔ Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσακαλώτος: Θέλω οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ να είναι περήφανοι για... τις κ@λοτούμπες μας

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει χωρίσει την πολιτική της κυβέρνησης σε τρεις... κουβάδες όπως λέει: Ο ένας είναι όσα έγιναν, ο άλλος όσα διαπραγματεύεται και ο τρίτος όσα θέλει να κάνει. Και ζητά από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υπερήφανοι για τους συμβιβασμούς.

ΣΚΑΪ: Συνέλαβαν 56χρονο με καραμπίνα και σουγιά να κινείται ύποπτα έξω από το κτίριο

Συναγερμός σήμανε έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στις 12:20 οι φύλακες του κτιρίου εντόπισαν ένα 56χρονο να κινείται ύποπτα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μέχρι να φτάσει η ομάδα ΔΙΑΣ στο σημείο ο άνδρας είχε βγει από το όχημα του και είχε προχωρήσει παρακάτω.

Ο Λάκης κάνει την κηδεία του αγαπημένου του Τσίπρα: «Αφήνει τη χώρα να βουλιάζει μ΄ ένα επιτελείο επικοινωνιακό μηδαμινής εμβέλειας και ανταπόκρισης»

Με το δικό του μοναδικό τρόπο σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα ο γνωστός κωμικόςΧΑΧΑΧΑ Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ανάρτησε άρθρο στο altsantiri.gr, δηλώνοντας για μία ακόμη φορά την απογοήτευσή του για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την τακτική που ακολουθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μες στα χωράφια προσγειώθηκε το ιδιωτικό τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο


Λόγω βλάβης το αεροπλάνου του Πορτογάλου σούπερ σταρ βγήκε εκτός διαδρόμου χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβαίνοντες

Αν το συγκεκριμένο ατύχημα συνέβαινε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, τότε σίγουρα θα είχε προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο… θόρυβο.

Νέο σποτ από το Mega: Εμείς... κλείσαμε την πρώτη θέση [βίντεο]

Την πρώτη θέση στις τηλεθεάσεις στο κοινό 15-44 ετών για την περίοδο 5-28 Σεπτεμβρίου έχει το Mega, με το Μεγάλο Κανάλι να βγάζει σποτ με... χιουμοριστικό τόνο.

ΝΔ: Πυρετώδεις προετοιμασίες ενόψει των εκλογών στα Επιμελητήρια

Η προσπάθεια οργανώνεται από τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη συσκέψεις

Τη μάχη των Επιμελητηρίων ετοιμάζεται να δώσει η ΝΔ ενόψει των εκλογών που θα γίνουν σε όλη τη χώρα.

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Κίμων Κουλούρης: Δεν πάω στον ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο ο Κίμων Κουλούρης τις φήμες που τον θέλουν να ανταποκρίνεται θετικά στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας σε πασοκογενή στελέχη να συμπορευτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αδίστακτη γυναίκα που αποκεφαλίζει τους τζιχαντιστές και μαγειρεύει τα κεφάλια τους

Ηγείται μιας ομάδας 70 ανδρών που μάχονται στο Ιράκ κατά των τζιχαντιστών - Έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της ακόμα και από τον αρχηγό του ISIS Abu Bakr al-Baghdadi.
Η 39χρονη Wahida Mohamed μάχεται από το 2004 κατά της τρομοκρατίας και παρά τις απειλές για τη ζωή της που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια, δεν το βάζει κάτω.

Την Παρασκευή έρχεται ξανά το... τέλος του κόσμου -Το μαύρο φεγγάρι και οι δεισιδαιμονίες [βίντεο]

Πάρτι γίνεται στο διαδίκτυο με αφορμή το «Μαύρο Φεγγάρι» που θα κάνει την εμφάνισή του αύριο και θα αφήσει στο σκοτάδι το δυτικό ημισφαίριο.
Το φαινόμενο δεν είναι κάτι σπάνιο, αφού παρατηρείται κάθε 32 μήνες, ωστόσο φέτος ακολουθεί την ηλιακή έκλειψη που συνέβη πριν λίγες μέρες και οι λάτρεις των θρύλων και των δεισιδαιμονιών δίνουν ρέστα, αφού βρήκαν μία ακόμα ευκαιρία προκειμένου να μιλούν για το τέλος του κόσμου, τη Δευτέρα Παρουσία κλπ κλπ.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι άπλυτοι του Ρουβικώνα «μπούκαραν» στο Γηροκομείο Πειραιά γιατί ο Μητροπολίτης έχει απαγορεύσει το κάπνισμα

Στο γηροκομείο Πειραιά έκαναν πριν λίγη ώρα κατάληψη τα μέλη του Ρουβίκωνα, απαιτώντας- όπως αναφέρουν σε προκήρυξή τους- «την ανάκληση των εγκληματικών εκδιώξεων τροφίμων του γηροκομείου λόγω καπνίσματος.»

Έκαναν ντου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιεράπετρα [vid]

Μετά το συλλαλητήριο που έγινε σήμερα στην Ιεράπετρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση της πόλης, με το κλείσιμο της ΔΕΗ αλλά του αστυνομικού τμήματος, αντιπροσωπεία κατοίκων και φορέων, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις της κυβέρνησης, που οδηγούν στην ερημωση, όπως υποστηρίζουν, της περιοχής.

Τρένο «εισέβαλε» σε σταθμό στη Νέα Υόρκη – 100 τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Χόμποκεν στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, όταν ένα τρένο εκτροχιάστηκε και «εισέβαλε» στην αίθουσα αναμονής του τερματικού σταθμού.

Η Πρέσβειρα του Ισραήλ ανακοίνωσε πως "πρότεινε" στον Πελεγρίνη να βγάλει μια ανακοίνωση να λέει "είμαι στόκος"... κι αυτός την έβγαλε

Το θέμα δεν είναι ότι ο Πελεγρίνης κι η ΑΥΓΗ πιάστηκαν ψευδόμενοι... αυτό το έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο... το θέμα είναι πως ο Πελεγρίνης πήρε την  Πρεσβεία του Ισραήλ να απολογηθεί κι αυτή του "πρότεινε" να βγάλει ανακοίνωση αυτοεξεφτελισμού να λέει ότι άλλο είπε κι άλλο εννοούσε... κι αυτός την έβγαλε... πρωτοφανή πράματα ρε παιδί μου!

Η οργισμένη απάντηση του Θεοδωράκη στον Πελεγρίνη: Απλά ψεύτης

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, απάντησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στον υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Θεοδόση Πελεγρίνη, σχετικά με τη χθεσινή τους αντιπαράθεση στη Βουλή και την κριτική του πρώτου για τις δηλώσεις του υφυπουργού για το Ολοκαύτωμα, χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτη.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ PAYROLL! Τριανταφυλλίδης: «Παραδειγματικό μοντέλο» Έλληνα ομογενή ο Σαββίδης

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις επενδύσεις του υπερθεματιστή μιας από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, και στη δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ! Παππάς: Θα πούμε ονόματα και διευθύνσεις για διαπλοκή»... και θα παει ο Τσίπρας στη Βουλή να πει «δεν είμαι Χρυσός Οδηγός»

Καταρχάς δείτε αυτό και μετά ακούστε και τον Παππά:

Δραγασάκης πριν από 20 μήνες «θα πούμε ονόματα εδώ μέσα (στη Βουλή)» και Τσίπρας πριν 8 μήνες...

ΗΡΩΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ! ΧΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ Γ@ΜΕΙΣ! Λάρισα: 65χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε οίκο ανοχής

Πήγε ως πελάτης, για να συνευρεθεί με ιερόδουλη, αλλά πέθανε εκεί

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε οίκο ανοχής του νομού Λάρισας

Ελένη Γερασιμίδου:«Έκανα μεγάλη χαρά όταν βγήκα σε σύνταξη γιατί νόμιζα ότι θα πάρω 13ο και 14ο μισθό»

Στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό», που παρουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου στο Epsilon, μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μειωμένη σύνταξη που πήρε και στο μισθό που θα πάρει φέτος για τη συμμετοχή της στη σειρά του Ant1 «Συμμαθητές».

Βίντεο: Αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν 6χρονο αυτιστικό αγόρι με ΜΑΛ@ΚΑ πατέρα

Σάλο (λέμε τώρα) έχει προκαλέσει στην αμερικανική κοινωνία το νέο βίντεο αστυνομικής βίας που είδε το φως της δημοσιότητας, λίγα μόλις 24ωρα μετά τον θάνατο ενός 43χρονου αφροαμερικανού στην πόλη Σάρλοτ. Το νέο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, δείχνει δύο αστυνομικούς που πυροβολούν εναντίον οχήματος, σκοτώνοντας ένα αυτιστικό αγόρι μόλις 6 ετών, το οποίο δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει!

Αλαφούζος, Μαρινάκης στο Μαξίμου για Παππά.... αλλά όχι για Τσίπρα τονίζει το Μαξίμου

Γιατί το τονίζουν το ότι ο Τσίπρας δεν ήταν παρών στις συναντήσεις; Φοβάται ο Αλέξης να μπεί στο κάδρο;

Ξεκίνησαν τα τετ α τετ στο μέγαρο Μαξίμου με τους προσωρινούς υπερθεματιστές.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, είχε συνάντηση με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ιδιοκτήτη της ALTER EGO M.M.E. A.E και υπερθεματιστή στην δημοπρασία για τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Ο άλλος όρμησε να φιλήσει τον κ@λο της Κιμ Καρντάσιαν

Μια εβδομάδα μετά την επίθεση στην Τζίτζι Χαντίντ, μια άλλη διάσημη δέχθηκε επίθεση. Από τον ίδιο άνδρα μάλιστα.

Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία δέχθηκε επίθεση ενώ προσερχόταν να παρακολουθήσει σόου στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Έστειλαν "ραβασάκια" του ΕΝΦΙΑ σε νεκρούς - ΦΩΤΟ

Ιστορίες γραφειοκρατικής τρέλας καταγράφονται καθημερινά στη χώρα, καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες για την αποστολή ειδοποιητηρίων που αφορούν στην πληρωμή ΕΝΦΙΑ, σε... νεκρούς.

Έψαχναν τον Μπεν και βρήκαν αρχαίο νεκροταφείο 2.000 ετών

Ανατροπή στις έρευνες για τον μικρό Μπεν στην Κω, καθώς οι αρχές, αναζητώντας τα ίχνη του, «έπεσαν» σε ένα αρχαίο νεκροταφείο.

Οπως αναφέρει η «Mirrοr», ανακαλύφθηκαν τέσσερις ή πέντε ρωμαϊκοί τάφοι έως 2.000 ετών και πλέον οι βρετανικές αρχές αναμένουν την έγκριση των ελληνικών αρχών για να συνεχίσουν τις έρευνες.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ KANONIKOI! Τούρκος λέει ότι τα νησιά είναι ελληνικά και ο Κοτζιάς απαντά μέσω "πηγών" «να σεβαστούμε τη Συνθήκη της Λωζάνης»

Διαβάστε τι απαντά στον Ερντογάν ο Τούρκος Διεθνολόγος Οράν και συγκρίνετε με την απάντηση του ΥΠΕΞ που δεν τολμάει ούτε καν να απαντήσει σαν ΥΠΕΞ

«Όλοι οφείλουν να σέβονται τη Συνθήκη της Λωζάνης» επισημαίνουν διπλωματικές πηγές σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί άδικων προβλέψεων της Συνθήκης της Λωζάνης σε βάρος της Τουρκίας.

Εκπαιδευτικοί Ηρακλείου: Κυβέρνηση και Φίλης ευτελίζουν -και- την Ειδική Αγωγή

Όπως καταγγέλουν, η τοποθέτηση εκπαιδευτικού αποκλειστικά για έναν μαθητή, αντί για 24 ώρες, εγκρίνεται για 12 ή για 6 ώρες

Ανακοίνωση με την οποία παρουσιάζουν την κατάσταση που βιώνουν οι ίδιοι στο χώρο εργασίας τους, δηλαδή τα σχολεία, εξέδωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών  Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  Νομού  Ηρακλείου  «Νίκος  Καζαντζάκης», τονίζοντας πως η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Φίλης, διέλυσαν το Δημοτικό Σχολείο και πλέον ευτελίζουν και το θεσμό της Ειδικής Αγωγής, ο οποίος είχε αποδειχθεί χρήσιμος για τα παιδιά που είχαν ανάγκη από υποστήριξη.

Ισραηλινός προσγειώνει F-15 μ'ενα φτερό - Απίστευτο βίντεο!

Το F-15 είναι ένα απίθανο αεροσκάφος που σχεδιάστηκε ειδικά για να ειναι απέναντι απο το σοβιετικό MiG-25 και ήταν στην κορυφή για χρόνια, κυρίως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης “Καταιγίδα της Ερήμου”.

Παππούς εναντίον ταύρου, για ένα pick-up [video]

Όταν ένας περίεργος ταύρος άρχισε περιτριγυρίζει το Ford Ranger του, αυτός ο ηλικιωμένος Νεοζηλανδός αποφάσισε να το υπερασπιστεί με το κορμί του!

Οι περισσότεροι από εμάς αγαπάμε αρκετά το αυτοκίνητό μας. Πόσοι όμως θα βάζαμε τον εαυτό μας ανάμεσα σε αυτό και σε έναν επιθετικό ταύρο προκειμένου να το σώσουμε;

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Ο Καμμένος στα τέσσερα...

Ο Πάνος Καμμένος προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να τη γλιτώσει μόνο με πολιτικές ευθύνες αλλά θα πάνε φυλακή αν τολμήσουν και ξεπουλήσουν...

Tα “καυτά” sms του προπονητή σε ανήλικη αθλήτρια: "Μην φοράς κοντά γιατί δεν αντέχω"

- Νεαρή αθλήτρια κατήγγειλε τον προπονητή της για σεξουαλική παρενόχληση
- Διαπιστώθηκε κάλυψη του γνωστού προπονητή και από τη διοίκηση της ομάδας
- Ο προπονητής της ζήτησε να κάνουν σεξ ισχυριζόμενος πως είχε πείρα στο να ικανοποιεί πολλές γυναίκες μαζί
- Εκτός όμως από την ίδια ο προπονητής φέρεται να παρενοχλούσε και άλλες συναθλήτριές της
- Τα γραπτά μηνύματα και οι μαρτυρίες που "καίνε" τον προπονητή

ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ! Κεγκέρογλου: Γιατί έμεινε 9 μέρες στο Παρίσι ο γ.γ δημόσιας υγείας; - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, από τα έδρανα της Βουλής, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, ρώτησε για το ταξίδι του γενικού γραμματέα δημόσιας υγείας στο Παρίσι.

Διακόπηκαν ξαφνικά τα γυρίσματα της ταινίας του Σμαραγδή - Η οργή του σκηνοθέτη

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή, με θέμα τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη, ξεκίνησαν μόλις χθες στο Ηράκλειο και σήμερα… διακόπηκαν. Αιτία, μία γραφειοκρατική εμπλοκή, με την οποία ήρθε αντιμέτωπος ο γνωστός σκηνοθέτης.

Προσπαθεί να τα κουκουλώσει η Κομισιόν: Λεκτικό λάθος του Χαν η Τσαμουριά

Μην είστε αφελείς! Η Κομισιόν ξέρει πολύ καλά τι είπε και δεν κατέβασε από το κεφάλι της τη λέξη Τσαμουριά... Απλά έχει πληροφορηθεί ότι ο Κοτζιάς συζητάει και γιαυτό το θέμα με τους Αλβανούς...

Ανώτερος αξιωματούχος από τις Βρυξέλλες δήλωσε πως η Επιτροπή είναι «έκπληκτη» από την έκταση που πήρε το ζήτημα και την υψηλών τόνων απάντηση εκ μέρους της Ελλάδας

Αρθρο-φωτιά της Bild: «Ετσι μας εξαπατούν στη διάσωση της Ελλάδας!»

Για αθέτηση της υπόσχεσης της γερμανικής κυβέρνησης σχετικά με τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα κάνει λόγο η Bild. Κατά των ελαφρύνσεων του ελληνικού χρέους τάσσεται και πάλι ο Β. Σόιμπλε.

Μαξίμου για FT: Ε όχι και μας έδειρε η Μέρκελ... μερίκές φάπες έριξε στον Αλέξη

Την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης προκάλεσε το δημοσίευμα των Financial Times, το οποίο υποστήριζε ότι η Ανγκελα Μέρκελ επέπληξε τον Τσίπρα για τις καθυστερήσεις στο προσφυγικό.