05 Οκτωβρίου 2016

Με μια τέτοια διαιτητή κανείς δεν θα μιλά πια για στημένα ματς και βία στα γήπεδα! (ΦΩΤΟ)

Το μόνο σίγουρο είναι πως με μια τέτοια γυναίκα στα γήπεδα μας ουδείς, ούτε Πρόεδροι, ούτε παίκτες και σίγουρα ούτε και οι οπαδοί δεν θα 'χουν πλέον παράπονα, ακόμα κι αν σφυρίζει λάθος!

Ο Θόδωρος του Καραμανλή στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς!

Ένας...δεξιός "θρύλος" βρέθηκε στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας για τα 42 της χρόνια και εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος στην Πειραιώς.

Ο λόγος για τον Θόδωρος Χαριτοπουλο, μπάτλερ επί αρκετά συναπτά έτη του Κωνσταντινου Καραμανλή.

ΠΟΕΔΗΝ κατά Πολάκη: Μέγα ψέμα οι προσλήψεις στην Υγεία

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορούν για ψευδή και επικοινωνιακά τεχνάσματα, αναφορικά με τις προσλήψεις στα νοσοκομεία, εξαπέλυσε η ΠΟΕΔΗΝ.

Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων καταγγέλλει ότι επί των ημερών του Αλέξη Τσίπρα το μόνιμο προσωπικό στα νοσοκομεία μειώθηκε κατά 7.695 υπαλλήλους.

ΔΝΤ: Η Ελλάδα δεν θα πετύχει ούτε στο μισό τους δημοσιονομικούς στόχους!

Όσο οι ελληνικές τράπεζες υλοποιούν το επιχειρηματικό πλάνο που έχουν συμφωνήσει στο πλαίσιο του προγράμματος δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν κεφαλαιακά προβλήματα, αρκεί να αντιμετωπίσουν εγκαίρως το πρόβλημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Όπισθεν για τα Θρησκευτικά η κυβέρνηση για να εκτονωθεί η κρίση-Με τα παλιά βιβλία και φέτος τα Θρησκευτικά

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον πρωθυπουργό, για το θέμα της διδασκαλίας των θρησκευτικών, που έχει προκαλέσει ένταση στις σχέσεις κυβέρνησης και Εκκλησίας.

Πρετεντέρης: Πιστεύει κανείς ότι έχουμε να κάνουμε με σοβαρή κυβέρνηση;

Διαβάστε το άρθρο του Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Ροζ βίντεο με μαθητές λυκείου έχει αναστατώσει το Ηράκλειο

Σάλο έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο Κρήτης ένα ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές δύο μαθητές Λυκείου. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό ένα ροζ βίντεο και δείχνει έναν μαθητή και μια μαθήτρια λυκείου να επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις.

Παιδί-θαύμα: 10χρονος Έλληνας ο νεώτερος σπουδαστής σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Ο Ουίλιαμ Μαΐλλης, με καταγωγή από την Κάλυμνο μπορούσε από 7 μηνών να συνθέσει προτάσεις και στα 2 του χρόνια είχε γράψει βιβλίο

Ο 10χρονος Ουίλιαμ (Βασίλειος) Μαΐλλης, με καταγωγή από την Κάλυμνο, είναι ο νεότερος μαθητής που αποφοίτησε ποτέ από δημόσιο Λύκειο στις ΗΠΑ και έγινε δεκτός σε πολλά πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και το φημισμένο Carnegie Mellon University.

7 Έλληνες στη λίστα με τους πλουσιότερους της Αμερικής για το 2016

Το περιοδικό Forbes εξέδωσε για ακόμη μία χρονιά τη λίστα με τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ. Ανάμεσα στους 400 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ είναι και 7 ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίες, που η συνολική τους περιουσία ανέρχεται στα 20,6 δις δολάρια.

ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Κραχ στα νοσοκομειακά φάρμακα

Τα λέγαμε πριν από μήνες. Ότι ο κλειστός προϋπολογισμός, που είχε τεθεί για την προμήθεια φαρμάκων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, δεν επαρκεί και θα έχουμε παρατράγουδα από φθινόπωρο. Ε, λοιπόν, το όριο δαπανών εξαντλήθηκε και ήδη πολλά, μεγάλα νοσοκομεία δεν μπορούν να παραγγείλουν φάρμακα!

ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ-Χάρις Αλεξίου: Μετάνιωσα για τα κόκκινα γάντια-Δεν περίμενα να το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τα κόκκινα γάντια που είχε φορέσει στη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Χάρις Αλεξίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το athensvoice.gr, τη χαρακτήρισε μια αφελή πράξη, «όχι για το γιατί αλλά για το πώς», σημειώνοντας ότι δεν περίμενε να το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καλλιάνος: Γιατί αποφάσισα να προσχωρήσω στη ΝΔ

Στην απόφασή του να ενταχθεί στη ΝΔ αναφέρθηκε σε ανακοίνωση του, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος.

Στη δήλωσή του, στα social media,  επισημαίνει ότι έλαβε υπόψη του, τη γνώμη των πολιτών και σημειώνει ότι πρυτάνευσε η βούληση να αγωνιστεί για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ κράζουν τον Πολάκη

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, μετά την απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματική την παύση τριών επικεφαλής της διοίκησης.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ-Κατεβάζει ρολά μεγάλος εκδοτικός οίκος με γνωστά περιοδικά - Κλείνουν «7 μέρες TV», «4 Τροχοί» και «Hello»

Αλλη μια δυσάρεστη είδηση για το χώρο των ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ομιλος Alpha Editions Α.Ε. που εκδίδει γνωστά περιοδικά αναστέλλει τις εκδόσεις του.

ΓΕΛΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ! Ο Τσίπρας στο Πεντάγωνο – Παρακολούθησε την άσκηση «Παρμενίων» [εικόνες]

Ο Αλέξης Τσίπρας με την ευκαιρία της άσκησης «Παρμενίων 2016» επισκέφθηκε την Τετάρτη τον θάλαμο επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ (Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων) όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη της άσκησης.

Απορρίφθηκαν δύο προδικαστικές προσφυγές για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών

Απορρίφθηκαν οι προδικαστικές προσφυγές που είχαν κατατεθεί μετά την απόφαση με την οποία ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσος  ενέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων αδειών περιεχομένου στους τέσσερις προσωρινούς υπερθεματιστές.

«Φρένο» στις επιστροφές φόρων -Το κράτος συνεχίζει να «γεννάει» χρέη

Από τη μια πληρώνονται ληξιπρόθεσμα κι από την άλλη δημιουργούνται νέες οφειλές.

Αν κάποιος μείνει στα στοιχεία του Προσχεδίου του Προϋπολογισμού, θα αποκομίσει την εντύπωση ότι άρχισε επιτέλους η αποπληρωμή των συσσωρευμένων χρεών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες. Η πραγματικότητα είναι, όμως, διαφορετική.

ΣτΕ: «Σημεία και τέρατα» καταγγέλλουν δύο αντιπρόεδροι που παραιτήθηκαν!

Χάσμα μεταξύ των δικαστών του ΣτΕ, αλλά και βαριές καταγγελίες, προκαλεί η διάσκεψη της περασμένης Παρασκευής που ματαιώθηκε με απόφαση του προέδρου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Χίτλερ ήταν ναρκομανής και αυτοκτόνησε λόγω στερητικού συνδρόμου, ισχυρίζεται συγγραφέας

Στη συστηματική χρήση οπιοειδών αποδίδει το νέο μπεστ σέλερ τα στρατηγικά λάθη που πραγματοποίησε ο ηγέτης των Ναζί κατά τα τελευταία στάδια του πολέμου και τα οποία οδήγησαν στην συντριπτική του ήττα

Μητσοτάκης για Καλλιάνο: Η ΝΔ υποδέχεται κάθε δημιουργικό άνθρωπο

Στη ΝΔ εντάχθηκε από σήμερα ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος.

ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο ξύλο πολιτών σε ΜΑΤ για πλειστηριασμό

«Πρώτη φορά Αριστερά- μόνο με τα ΜΑΤ μπορεί να κυβερνά» φώναζαν οι διαδηλωτές- Συνελήφθη ένας πολίτης  - Ένταση και στα Ειρηνοδικεία Αθηνών και Περιστερίου

Με κεντρικό σύνθημα «Πρώτη φορά Αριστερά- Μόνο με τα ΜΑΤ μπορεί να κυβερνά» δεκάδες πολίτες στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης και κατάφεραν να ματαιώσουν τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς.

ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΡΕ ΠΑΠΠΑ; Στις 19:30 η συνάντηση Ιερώνυμου-Τσίπρα παρουσία Φίλη! Αμετακίνητο το Μαξίμου: Η εγκύκλιος για τα θρησκευτικά θα εφαρμοστεί, ο διάλογος θα συνεχιστεί!

Το «ραντεβού» θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου - Στις 21:00 ο Καμμένος θα μεταβεί στη Μονή Πετράκη - Εισηγήσεις από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο στον Αρχιεπίσκοπο να κηρυχθεί η Εκκλησία «υπό διωγμό» - Κονιδάρης (εκπρόσωπος Αρχιεπισκοπής): Ο Ιερώνυμος δεν θα συνομιλήσει με τον Φίλη

Για τις 19:30 σήμερα το απόγευμα προγραμματίστηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος για το θέμα των Θρησκευτικών στα σχολεία.

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ο Τσακαλώτος! Έβαλε χαμηλό ποσό στα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις για να κάνει τον επαναστάτη! Τον τσάκωσε το ΤΑΙΠΕΔ!

Με τις αντιδράσεις για το υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων ακόμη έντονες ένα λάθος στον προϋπολογισμό αναφορικά με τα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις έρχεται να δώσει «τροφή» ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει σιωπηρά το θέμα αυτό ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΛΕΙΠΕΙΣ ΜΑΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Ραχήλ Μακρή: «Η Μπεκατώρου δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές»

Η πολιτικός σε τηλεοπτική της συνέντευξή εξαπέλυσε τα «πυρά» της κατά της παρουσιάστριας

Η Ραχήλ Μακρή σε πρόσφατη συνέντευξή εξαπέλυσε τα «πυρά» της κατά της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου, λέγοντας πως δεν αναγνωρίζεται από τις πλαστικές επεμβάσεις. Η «κόντρα» ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την πολιτικό ξεκίνησε ένα χρόνο πριν και αιτία ήταν οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Μενεγάκη.

Koμισιόν προς Ελλάδα: Πρώτα τα προαπαιτούμενα και μετά η δόση

Ανίκα Μπράιτχαρντ: «Μόλις οι ελληνικές αρχές επιβεβαιώσουν την ολοκλήρωση των προαπαιτουμένων, θα προχωρήσουμε στην αξιολόγησή τους που είναι απαραίτητη προκειμένου να λάβει το Eurogroup και το Συμβούλιο Διευθυντών του ESM την απόφαση για την εκταμίευση»

Μικρή Άννυ: Τρεις μέρες την τεμάχιζε – Όλη η απολογία του "πατέρα" – Θαμμένα μέλη στο Πεδίο του Άρεως;

- Φρίκη και αποτροπιασμός κατά την απολογία του "πατέρα" της μικρής Άννυ
- Επέμεινε πως δεν σκότωσε το παιδί αλλά παραδέχτηκε ότι το τεμάχισε και πέταξε το κορμάκι της στα σκουπίδια
- Αρνήθηκε πως ο συγκατηγορούμενός του Νικολάϊ συμμετείχε στον τεμαχισμό ή είχε «αγγίξει» το παιδί
- Είπε όμως πως εκείνος τον παρότρυνε να τεμαχίσει την 4χρονη
- Δεν απέκλεισε να έχει θάψει ο Νικολάι μέλη του παιδιού στο Πεδίο του Άρεως!
- Μόνο μετά από παρότρυνση του προέδρου ζήτησε συγγνώμη

Οδηγός στη Formula 4 πήρε στο κυνήγι άλλον οδηγό μετά το ατύχημά τους [βίντεο]

Μια απίθανη σκηνή εκτυλίχθηκε σε αγώνα της Formula 4 στην πίστα του Χόκενχαϊμρινγκ, όταν ο οδηγό ενός μονοθεσίου, πήρε στο κυνήγι έναν άλλο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την έξοδό τους από τον αγώνα.

Η καλύτερη 11άδα όλων των εποχών στην αυτοβιογραφία του Γιόχαν Κρόιφ [εικόνα]

Ο Γιόχαν Κρόιφ άφησε την τελευταία του πνοή πριν μερικούς μνήμες, βυθίζοντας στο πένθος την ποδοσφαιρική υφήλιο όμως την έκδοση της αυτοβιογραφίας του, ζωντανεύουν ξανά κάποιες αλήστου μνήμης εικόνες.

Ένταση στη Βουλή για τη διαδικασία-εξπρες στη νομοθέτηση για το FIR

Σπίρτζης: Το σχέδιο νόμου πρέπει να ψηφιστεί έως την Δευτέρα πριν το Eurogroup - Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα - «Πυρά» από αντιπολίτευση: «Τι έκανε το υπουργείο 8 μήνες για να είναι σήμερα υπερήφανο για την διαπραγμάτευση;»

Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας έπαιζε Pokemon Go μέσα στη Βουλή -Τη «συνέλαβε» ο φακός

Η αρχική τρέλα που είχε καταλάβει όλο τον πλανήτη έχει ξεθυμάνει μεν, αλλά κάποιοι επιμένουν να κυνηγούν Pokemon μετά μανίας. Και ούτε πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να αντισταθεί!

Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας «συνελήφθη» να παίζει Pokemon Go κατά τη διάρκεια συζήτησης στο κοινοβούλιο της χώρας.

Στα ‘κοψα όλα, πλήρωνε τώρα... ΕΛΣΤΑΤ: Μαχαίρι στα έξοδα των νοικοκυριών

Μείωσαν τα έξοδα για το φαγητό, μείωσαν και όσα πληρώνουν σε φροντιστήρια. Αλλά αυξήθηκαν οι δαπάνες για την υγεία. Η οικονομική κρίση και όσα προκάλεσε στα νοικοκυριά το 2015 αποτυπώνεται στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Ανασχηματισμός επί θύραις: Το παρασκήνιο, οι απειλές -Οι ξεγραμμένοι και οι αμετακίνητοι

Η κυβέρνηση μετρά ήδη έναν χρόνο από τις εκλογές και ο ανασχηματισμός μετρά αντίστροφα, όπως συζητείται ευρύτατα σε κομματικά τραπέζια και κυβερνητικά γραφεία.

ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ 15 ΜΗΝΕΣ CC ΚΑΙ ΥΦΕΣΗ! O Τσίπρας κάλεσε όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαξίμου για ποτό

Για ένα ποτό στο χέρι και για... ανταλλαγή απόψεων αναμένεται να περάσουν αύριο το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ .

Ο Γιατζόγλου ειρωνεύεται τους δημοσιογράφους: Είμαι φασίστας

Με ποστάρισμά του στο Facebook, ο Στιβ Γιατζόγλου αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του και την παρουσία του στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, όπου φωτογραφήθηκε με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

ΠΡΩΤΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ! Ο Κατρούγκαλος παρακινεί τους εργαζόμενους να διαδηλώσουν ενάντια στη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά

Να κατεβούν στο δρόμο κατά την περίοδο της διαπραγμάτευση για τα εργασιακά, κάλεσε τους εργαζομένους ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.

ΒΙΝΤΕΟ-Aπίστευτες καταγγελίες Κοντομηνά: Έστειλε ο Παππάς τον άνθρωπό του να μου ζητήσει το 51%-ΝΔ: Ο Παππάς ας ετοιμάζει την απολογία του

Χειμαρρώδης ο πρόεδρος του Alpha για τα κανάλια - Τι είπε για την αδειοδότηση, τις συζητήσεις με κάποιον εκ των τεσσάρων πρώτων υπερθεματιστών που δεν κατονόμασε αλλά «φωτογράφισε» και για υπουργούς της κυβέρνησης Τσίπρα

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΤΑΙΝΕ! Ερευνα της Εισαγγελίας Βόλου για σεξουαλική κακοποίηση κατσίκας

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που ανατέθηκε σε πταισματοδίκη, παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου, για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης κατσίκας.

Αντιδρούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας – Ξεκινούν 24ωρες απεργίες

Άμεση ήταν η αντίδραση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ στη Βουλή, για την αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας., οι οποίοι ανακοίνωσαν 24ωρες απεργίες από την ερχόμενη Κυριακή.

Παιδικό πάρτι με μπουνιές και κλωτσιές… γονέων (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες εικόνες από καβγά που ξέσπασε μεταξύ γονιών σε παιδικό πάρτι γενεθλίων κάνουν τον γύρο του κόσμου. Πολλοί από τους γονείς, όπως φαίνεται στο βίντεο που τραβήχτηκε στη Φλόριντα, έχουν πιαστεί στα χέρια, ενώ τα περισσότερα παιδιά έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

Τα 10 κορυφαία αξιοθέατα της Ελλάδας για το 2016

Το TripAdvisor δημοσίευσε τη λίστα με τα 10 κορυφαία αξιοθέατα της Ελλάδας για το 2016, βασισμένο στην ψηφοφορία που διεξάγεται κάθε χρόνο από τους αναγνώστες του.

1.Ακρόπολη

Ο τηλεθεατής που "τρέλανε" τον Τσουκαλά - ΒΙΝΤΕΟ

Την έκρηξη του Τάκη Τσουκαλά προκάλεσε ένας τηλεθεατής στην χθεσινή εκπομπή. Όπως θα δείτε στο σπαρταριστό βίντεο ο τηλεθεατής έλεγε συνέχεια "καλησπέρα", με τον Τάκη Τσουκαλά να χάνει κάποια στιγμή την υπομονή του και να ξεσπά φωνάζοντας: "Δεν θα με τρελάνεις εσύ".

ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Φέσι 2+7 μηνών στους εργαζόμενους της Αυγής - Πιθανές κινητοποιήσεις - Εκνευρισμός στο Μαξίμου

Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Αυγή ζητούν την άμεση εξόφληση των οφειλομένων

Την ώρα που η κυβέρνηση και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλούν τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ για τις καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού στην Αυγή, το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, επικρατεί αναβρασμός λόγω των καθυστερήσεων καταβολής της μισθοδοσίας.

📺Ποια γνωστή ηθοποιός έκανε σ@ξ κάτω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαυστική ήταν σε μία ακόμη συνέντευξη της η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία με το γνωστό χιούμορ που τη διακρίνει, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στη σεξουαλική της ζωή και στο γεγονός ότι έχει δηλώσει ότι έχει κάνει σεξ σε νεκροταφείο!

Όπως ήταν επόμενο φυσικό, η Μαρία Κωνσταντάκη κι ενώ ήταν στην αρχή αμήχανη, στη συνέχεια είπε χιουμοριστικά «Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη…»

Δείτε όσα είπε

ΝΔ για τις παραιτήσεις στο ΣτΕ: Επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες μας για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη

Η παραίτηση των δύο αντιπροέδρων του ΣτΕ επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μας για παρεμβάσεις της κυβέρνηση στη Δικαιοσύνη σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, υπενθύμισε ότι

ΠΑΡΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΚΑΜΜΕΝΟ! Οπλισμένα τουρκικά F-16 έκαναν 27 παραβιάσεις μέσα σε μία ημέρα -Οι 4 στο FIR Αθηνών

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις, καθώς μαχητικά αεροσκάφη συνεχίζουν τις παραβιάσεις στον εθνικό εναέριο, αλλά και στο FIR Αθηνών.

Κικίλιας: Κίνδυνος να χαθούν 509 εκατ. ευρώ για το προσφυγικό λόγω της ανικανότητας ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ

Ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας, σχετικά με το ενδεχόμενο ανάκλησης της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης ύψους 509.000.000 ευρώ τα οποία είχαν διατεθεί για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού - προσφυγικού ζητήματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κι όμως η Μάγδα Τσέγκου έκανε το μοντέλο στη «Σοφία Ορθή» [βίντεο]

Δεν είναι λίγοι οι δημοσιογράφοι που έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα περνώντας από μικρούς ρόλους σε σίριαλ της τηλεόρασης.

Μπορούμε να θυμηθούμε το δίδυμο Σεργουλόπουλου-Μπακοδήμου που είχαν πραγματοποιήσει τηλεοπτική εμφάνιση αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα που είχε συμμετάσχει στην «Ντόλτσε Βίτα».

Ο «Φώτης» από τα «Εγκλήματα»: Μοιράζει φυλλάδια για τα προς το ζην

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε από την ανεργία θέλησε να μιλήσει ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης.

Μάλιστα, προέβη και στη σοκαριστική αποκάλυψη πως σκέφτηκε μέχρι και το ενδεχόμενο να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα», στην οποία υποδυόταν τον «Φώτη», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

MIAOY! MIAOYYYY! Αντεξουσιαστές καταγγέλλουν πυροβολισμούς από εμπόρους ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Σοβαρή καταγγελία για πυροβολισμούς στην πλατεία Εξαρχείων από διακινητή ναρκωτικών δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου - Στην ΕΛ.ΑΣ. δεν έχουν -τουλάχιστον επίσημα- ενημέρωση για το περιστατικό

Η Αυγή προαναγγέλλει τη… Δύση

Δεν είμαστε στο μυαλό του πρωθυπουργού ώστε να γνωρίζουμε πως σκέφτεται να ανακόψει τη φθορά της κυβέρνησης, όπως και δεν έχουμε την αυταπάτη να θεωρούμε ότι δεν υπομειδιά ακούγοντας τα στελέχη του να διαψεύδουν τα περί πρόωρων εκλογών.

ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΑΦΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ! Κοτζιάς:"Είναι τρελαμένοι οι άνθρωποι" - Καμία συζήτηση για τσάμικο

«Η μόνη αναφορά που γίνεται στο non paper που καταθέσαμε στους Αλβανούς είναι ότι αυτό το θέμα [το τσάμικο»] δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης για την ελληνική Πολιτεία» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ρ/σ του Alpha, επισημαίνοντας: «Δεν μπορούν να μας κατηγορούν για το ότι αναφερόμαστε σε αυτό το αντικείμενο».