31 Ιανουαρίου 2017

Όταν τρέχεις με 320 km/h σε δημόσιο δρόμο η κατάληξη είναι… καταστροφική! [vids]

Οι Κινέζοι οδηγοί αποδεικνύονται κατά πλειονότητα είτε ανεγκέφαλοι είτε με άγνοια κινδύνου, σύμφωνα με τα περιστατικά που βλέπουμε στο web.

Η ανάπτυξη ταχύτητας 320 km/h σε δημόσιο δρόμο, ακόμα κι αν αυτός πρόκειται για τον καλύτερο αυτοκινητόδρομο του κόσμου δεν είναι σοφή επιλογή.

Από τη μια η κυκλοφορία και από την άλλη η σχετική ταχύτητα που αναπτύσσεις σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα, δημιουργούν ένα αυτοκτονικό μίγμα. Μην ξεχνάμε ότι ένα αυτοκίνητο που τρέχει με 320 km/h διανύει σχεδόν 89 m το δευτερόλεπτο.

Κάπως έτσι ΔΕΝ σκέφτηκε ο ήρωας του video με το Audi R8 GT, o οποίος όχι μόνο πήγαινε με 300+, αλλά επέμενε να προσπερνά, όπως θα δείτε, από τη λωρίδα ανάγκης φορτηγά, αυτοκίνητα και ό,τι έβρισκε εμπρός του. Η κατάληξη ήταν προφανής…

Για να προσδιορίσετε ιδίοις όμμασι πόσο πήγαινε ο τύπος, παραθέτουμε και μια φωτογραφία με καθαρό τον πίνακα οργάνων του R8 V10. Το αυτοκίνητο του video να θυμίσουμε ότι πρόκειται για το περιορισμένης παραγωγής R8 GT που ήταν 560 PS αντί των 525 PS και 100 kg ελαφρύτερο από το στάνταρ R8 V10.




Γιάννης Κουτσουφλάκης
http://www.drive.gr/news/kosmos/epistrefontas-sto-spiti-me-320-kmh-videos