25 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ; Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Αχτσιόγλου – πρώην εργαζομένων Athens Ledra

Συνάντηση με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου είχε αντιπροσωπεία των πρώην εργαζομένων στο ξενοδοχείο Athens Ledra, χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι των πρώην εργαζομένων, η υπουργός απέφυγε να δεσμευτεί σε κάποια από τα αιτήματα τους, όπως η καταβολή των δεδουλευμένων από τον περασμένο Μάρτιο και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρό τους, Χαράλαμπο Ντότσικα, αυτό που προέκυψε από τη συνάντηση είναι ότι η υπουργός τούς είπε πως συστάθηκε πρόσφατα μία νέα κυβερνητική επιτροπή που «λογοδοτεί» απευθείας στον Πρωθυπουργό και έχει ως βασική μέριμνά της την αξιολόγηση οποιασδήποτε πρότασης κατατίθεται εφεξής.

Νωρίτερα, οι πρώην εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο, στη λεωφόρο Συγγρού και στη συνέχεια έκαναν πορεία προς το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου.