06 Ιανουαρίου 2017

Ρόδος: Οι δύο αλήθειες του βιασμού - Οι συνάδελφοι που βρίσκονται στα μαχαίρια!

Η νεαρή κοπέλα πήγε σε αστυνομικό τμήμα και η κατάθεσή της οδήγησε στη σύλληψη του ατόμου που κατήγγειλε για το βιασμό της. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για συναδέλφους...

Κατηγορούμενος για το βιασμό νεαρής αλλοδαπής θα λογοδοτήσει την ερχόμενη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, ένας 28χρονος κάτοικος της Ρόδου ο οποίος δηλώνει ότι η καταγγελία σε βάρος του έγινε επειδή δεν υπέκυψε στο φλερτ της αλλοδαπής! Η υπόθεση φαίνεται να εκτυλίχθηκε πριν από επτά περίπου χρόνια όταν η νεαρή από την Αλβανία άρχισε να εργάζεται στην ίδια επιχείρηση με τον 28χρονο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου το 2011 όταν απολογήθηκε ο 28χρονος, η νεαρή κοπέλα άρχισε να τον φλερτάρει χωρίς όμως εκείνος να ανταποκρίνεται. Μάλιστα κάποια στιγμή όταν πλέον του είπε στα ίσια τις επιθυμίες της, ο 28χρονος της δήλωσε ότι έχει σχέση. Λίγες μέρες μετά η κοπέλα τον κατήγγειλε για βιασμό στις αστυνομικές αρχές της περιοχής μας.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και η απολογία του 28χρονου έγινε στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν ο 28χρονος να αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγύησης ποσού 3000 ευρώ.

Πηγή: rodiaki.gr