ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! ΣΥΡΙΖΑία της ΚΕ βρίζει Ρούπα-Μαζιώτη: "Δεν είναι γιος ΣΟΥ μαλ@κα"

[Ρε ΣΥΡΙΖΑίοι λέτε η τύπισσα, έχοντας γνώση της αριστερής παρτούζας, με το "Δεν είναι γιος ΣΟΥ μαλ@κα" να εννοεί ότι η Ρούπα έκανε το παιδί με καναν άλλο; 

Καλά ρε μαλ@κα Μαζιώτη...
ακόμα να τρυπήσει την ταράτσα το κέρατο... Εκτός τον αρχιληστή που την πηδούσε και την έδωσε στεγνά μόλις στριμώχτηκε, πόσοι άλλοι στην έχουν πηδήξει;]

Με τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα προέκυψε το μεγάλο θέμα με το παιδί της και την ανάθεση της επιμέλειάς του καθώς δεν δόθηκε αυτομάτως στους συγγενείς της συλληφθείσας.

Το εξάχρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο Παίδων με τους Ρούπα-Μαζιώτη να κάνουν λόγω για κράτηση του παιδιού τους και να ξεκινούν απεργία πείνας προκειμένου να ανατεθεί η επιμέλειά του στην αδελφή και στην μητέρα της συλληφθείσας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ντίνας ΜπατζιάΣτο διάστημα που μεσολάβησε από την σύλληψη της Πόλας Ρούπα την Πέμπτη και τη μεταφορά του παιδιού στο Παίδων μέχρι χθες που τελικά η εισαγγελία αποφάσισε την ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού στην μητέρα της Πόλα Ρούπα, άνθρωποι από κάθε χώρο θέλησαν να πάρουν θέση για το θέμα, στηρίζοντας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ (αφού ζητούσαν να ακυρώσει το κράτος για χάρη μιας τρομοκράτισσας τις προβλεπόμενες διαδικασίες με εισαγγελέα ανηλίκων και κοινωνικό λειτουργό για παιδιά των οποίων οι γονείς συλλαμβάνονται) την ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού στους συγγενείς της συλληφθείσας και κατακρίνοντας με σφοδρότητα το γεγονός ότι το παιδί επί τόσες ημέρες παρέμενε στο Παίδων μακριά από τα οικεία του πρόσωπα.

Υπήρξαν, όμως και εξαιρέσεις. Οπως η περίπτωση της Ντίνας Μπατζιά δημοσιογράφου του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook επιτέθηκε με σφοδρότητα στους Ρούπα-Μαζιώτη για το θέμα του παιδιού.

«Ο γιος ΣΟΥ; Δεν είναι γιος ΣΟΥ μ…α Είναι ένα αυτόνομο, ανήλικο, μέλος της κοινωνίας μας. Ένα απροστάτευτο ανήλικο που το γέννησες και το άφησες να μεγαλώνει σε επικίνδυνες συνθήκες. Και χρέος όλων μας είναι να προστατευθεί. Όταν θα βεβαιωθεί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό θα το μάθεις. «Επαναστάτες» σκ...», έγραψε η Μπατζιά σύμφωνα με το Liberal.gr.

Οπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση της Ντίνας Μπατζιά προκάλεσε σάλο αντιδράσεων και σχόλια ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος όχι να διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση αλλά ολόκληρη τη σελίδα της στο Facebook.
ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! ΣΥΡΙΖΑία της ΚΕ βρίζει Ρούπα-Μαζιώτη: "Δεν είναι γιος ΣΟΥ μαλ@κα" ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! ΣΥΡΙΖΑία της ΚΕ βρίζει Ρούπα-Μαζιώτη: "Δεν είναι γιος ΣΟΥ μαλ@κα" Reviewed by Dexi Extrem on 13:34 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: