Συνεχίζει ο Καμμένος να μοιράζει σανό για δήθεν νέο ειδικό μισθολόγιο των ΕΔ χωρίς περικοπές

Διαβεβαιώσεις ότι το νέο ειδικό μισθολόγιο για τις Ενοπλες Δυνάμεις θα ψηφιστεί τους πρώτους μήνες του 2017 και ότι δεν προβλέπει κανενός είδους πάγωμα προαγωγών και καμία απολύτως μείωση αποδοχών σε εν ενεργεία στρατιωτικούς και απόστρατους, παρέχει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

«Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμα φορά μήπως γίνει κατανοητό. Το Υπουργείο Εθνικής Aμυνας κατέθεσε στο Υπουργείο Οικονομικών τα ισοδύναμα που του αντιστοιχούν στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Hδη προγραμματίζεται για τους πρώτους μήνες του 2017 η ψήφιση νέου ειδικού μισθολογίου για τις Eνοπλες Δυνάμεις και όλες τις κατηγορίες μισθωτών που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια και επομένως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμιά αλλαγή στις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το νέο μισθολόγιο δεν προβλέπει κανενός είδους πάγωμα μισθολογικών προαγωγών για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, περιλαμβάνει τα οικονομικά κλιμάκια που θεσμοθετήθηκαν και δεν προβλέπει καμιά απολύτως μείωση αποδοχών σε εν ενεργεία στρατιωτικούς και αποστράτους.