25 Ιανουαρίου 2017

Πρετεντέρης: Κουνιούνται τα παπάρια μου με τις παπαριές των ΣΥΡΙΖΟ – τρολ

Δικαιολογημένη αντίδραση του Γιάννη Πρετεντέρη για τα όσα διακινούν τα χυδαία ΣΥΡΙΖΟ-τρολ των υπογείων του Μαξίμου αναφορικά με το πρόσωπο του.
Μέσα από τον λογαριασμό της εκπομπής του στο MEGA «Ανατροπή» στο Twitter μιλώντας με σκληρή γλώσσα ανέφερε: «Επειδη διακινουνται κάτι παπαρες προφανως ειναι παπαρες και χαρακτηρίζουν όσους τις γράφουν και τις διακινούν».


Υπενθυμίζεται πως από νωρίς το μεσημέρι ξεκίνησε η «παπαρολογία» από τις γνωστές διαδικτυακές αλητοσυμμορίες του ΣΥΡΙΖΑ περί… ξυλοδαρμού του γνωστού δημοσιογράφου σε πολυσύχναστο μαγαζί του Κολωνακίου στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα (ΔΕ: των ΣΥΡΙΖΑίων), ο κ. Πρετεντέρης βρισκόταν στο σημείο με την παρέα του και γύρω στις 11 το βράδυ μια ομάδα περίπου πέντε νεαρών θαμώνων μόλις τον είδε, άρχισε να τον αποδοκιμάζει με εκφράσεις που αφορούσαν τόσο τους δανειστές όσο και στο πούρο που κάπνιζε ο δημοσιογράφος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.
Μάλιστα ανέφεραν πως οι νεαροί, δεν περιορίστηκαν σε γιουχαΐσματα, αλλά άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ ένας απ’ αυτούς του πήρε και το πούρο.

Κάτι που προφανώς δεν συνέβη ποτέ… όσο κι αν πα;νηγυρίζουθν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ: