03 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ - ντοκουμέντο: Η βόλτα του μακελάρη της Πόλης πριν την επίθεση και ενώ ψάχνει ταξί μετά την επίθεση

Τις τελευταίες ώρες έχει κάνει την εμφάνιση του στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει τον μακελάρη της Κωνσταντινούπολης να βιντεοσκοπεί ακόμα και τον εαυτό του σε βόλτα πριν την επίθεση στο νάιτ κλαμπ που στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο ο εν λόγω άνδρας είναι απόλυτα ήρεμος. Κάνει βόλτες και βλέπει αξιοθέατα στην Κωνσταντινούπολη, ενώ βιντεοσκοπεί τον εαυτό του στο πάρκο Γκεζί, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Ταξίμ.

Δείτε το βίντεο από το Gallery İstanbul:


Προηγουμένως, οι αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα βίντεο με τον δράστη από ένα γκισέ, το οποίο πιστεύεται ότι τραβήχτηκε λίγες ημέρες πριν την επίθεση.


Ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης ψάχνει για ταξί για να διαφύγει

Ο δράστης του μακελειού στο νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης προσπαθεί να βρει ταξί, προκειμένου να απομακρυνθεί από τον τρόπο της επίθεσης.

Το βίντεο - σοκ έδωσε στο φως της δημοσιότητας το τουρκικό Haberturk. Σε αυτό φαίνεται ο άνδρας που σκότωσε 39 ανθρώπους, να ψάχνει να βρει ταξί, αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Μάλιστα, φαίνεται να έχει έντονη λογομαχία με οδηγό ενός ταξί, στο οποίο επιβαβάστηκε αρχικά. Και αφού έχει τον έντονο διαξιφισμό, κατεβαίνει και ψάχνει να βρει άλλο.

Δείτε το βίντεο: