28 Ιανουαρίου 2017

Αγριεμένοι αγρότες μπούκαραν σε εκδήλωση του Πετρόπουλου στη Ροδόπη - [βίντεο]

Ενταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής έξω από το Επιμελητήριο Ροδόπης, με αγρότες να βρίσκονται έξω από το κτίριο, στο οποίο πραγματοποιούνταν εκδήλωση με ομιλητή τον Τάσο Πετρόπουλο.
Οι αγρότες, από τις 6 το απόγευμα με κόρνες και καπνογόνα εισήλθαν στην πόλη της Κομοτηνής με την συνοδεία δέκα τρακτέρ και πολλών αγροτικών αυτοκινήτων και αφού έκαναν το γύρο των κεντρικών οδικών αρτηριών της πόλης πάρκαραν τα τρακτέρ στην κεντρική πλατεία.

Στην συνέχεια, κινήθηκαν πεζή αλλά και με αγροτικά οχήματα προς το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Ροδόπης, κάτω από την έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που απέκλεισαν τη είσοδο του επιμελητήριου προκειμένου να μην προκληθούν επεισόδια. Οι αγρότες για περίπου δύο ώρες φώναζαν συνθήματα εναντίον της αγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για έναν αγώνα που είναι αποφασισμένοι να φτάσει μέχρι την δικαίωσή του.

Οι εξαγριωμένοι αγρότες ζητούσαν να μιλήσουν με τον υφυπουργό, ώστε να του θέσουν τα αιτήματά τους.

Αντιπροσωπεία των αγροτών ανέβηκε τελικά στην αίθουσα όπου βρισκόταν ο κύριος Πετρόπουλος στον οποίο και εξέθεσαν τα αιτήματά τους, τονίζοντας πως θα δώσουν ραντεβού με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην έκθεση Zootecnia, το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη.



Μάλιστα κάποιοι αγρότες έφεραν και... τούρτα με δύο κεράκια, καθώς η εκδήλωση, γίνονταν για τα δύο χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.