Πιο ακριβή η Αμοργός από την... Γενεύη -Στις τιμές βενζίνης

Τις τιμές βενζίνης στην Ελλάδα και στην Ελβετία συνέκρινε ο υπεύθυνος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την Ενέργεια Γιάννης Μανιάτης.

Θέλοντας να καταδείξει την ακρίβεια στις τιμές μετά την αύξηση στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης ο Γ. Μανιάτης έφερε ως παράδειγμα τις τιμές βενζίνης: Γενεύη 1,32€/lt, Παρίσι 1,39€/lt, Αμοργός 1,9€/lt. «Ένα ακόμη κατόρθωμα των απερίγραπτων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Την ίδια στιγμή ο αρμόδιος υπουργός τους δηλώνει σήμερα ότι «οι τιμές είναι ελεγχόμενες»» σχολιάζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σημειώνει δε ότι οι κυβερνώντες «αύξησαν με περισσή κοινωνική αναισθησία τον ΕΦΚ στα καύσιμα κατά 25%, όταν εμείς τον είχαμε μειώσει κατά 30%. Οι ίδιοι απερίγραπτοι κυβερνώντες που περηφανεύονται ότι δεν αύξησαν το Φ.Π.Α. στο ρεύμα από 13% στο 24%. Αυτό που ο αγαπημένος τους κ. Τόμσεν ζητούσε από εμάς και το 2012 και το 2013 και το 2014. Ασφαλώς δεν το κάναμε, του απαντούσαμε με ένα ξερό ΟΧΙ, χωρίς όμως να το παίζουμε και ήρωες».

Και ο Γ. Μανιάτης κατέληξε: «Κρίμα για την αριστερά των πραγματικών κοινωνικών αγώνων με την οποία δεν τους συνδέει τίποτα».