Η απίστευτη περιπέτεια της Χρυσηίδας Δημουλίδου- Παραλίγο να καεί ζωντανή στον ύπνο της [βίντεο]

Να καεί ζωντανή κόντεψε η Χρυσηίδα Δημουλίδου τις ημέρες των γιορτών, καθώς η ηλεκτρική κουβέρτα που είχε στο κρεβάτι της πήρε φωτιά, ενώ εκείνη κοιμόταν.
«Η ηλεκτρική κουβέρτα προκάλεσε τη φωτιά στο δωμάτιό μου. Ήμουν τυχερή που ξύπνησα από την αναλαμπή της φωτιάς, αλλιώς θα είχα καεί ολοζώντανη», αποκάλυψε η συγγραφέας μιλώντας στην Χριστίνα Λαμπίρη και την εκπομπή La Biri Biri.


Η σχετική της δημοσίευση και στο Facebook:

Προσοχή με τις ηλεκτρικές κουβέρτες. Θα ήθελα να σας επισημάνω να είστε πολύ προσεκτικοί με τις ηλεκτρικές κουβέρτες/υποστρώματα. Η δική μου άρπαξε φωτιά ενώ κοιμόμουν. Είμαι πολύ τυχερή που ξύπνησα αμέσως από τις φλόγες πάνω στο κρεβάτι που ευτυχώς δεν πρόλαβαν να εξαπλωθούν. Δεν προηγήθηκε καμία ύποπτη μυρωδιά ώστε να κινήσει υποψίες. Θα μπορούσε να είχε γίνει μεγάλη ζημιά, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Σας παρακαλώ να κάνετε έλεγχο τα καλώδια, να μην τις βάζετε σε υψηλή στάθμη, να μη τις έχετε συνέχεια αναμμένες».


Η απίστευτη περιπέτεια της Χρυσηίδας Δημουλίδου- Παραλίγο να καεί ζωντανή στον ύπνο της [βίντεο] Η απίστευτη περιπέτεια της Χρυσηίδας Δημουλίδου- Παραλίγο να καεί ζωντανή στον ύπνο της [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 15:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: