06 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ! Μπακογιάννης-Άδωνις: Τώρα το παιδί της Ρούπα στους συγγενείς του

[Πόσο μάλλον όταν σε βίντεο η αδερφή της Ρούπα, φαίνεται να τραβάει τη μητέρα της όταν θέλει να πει ότι διαφωνεί με όσα λέει η βλαμμένη κόρη της... Αλλά τέλος πάντων το τι θα γίνει το παιδί το αποφασίζει η εισαγγελία με συγκεκριμένη διαδικασία και σε συνεργασία με συγκεκριμένους φορείς και δεν το δίνει χύμα σε όποιον δηλώνει αδερφός ή παππούς... Και εφόσον υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν και υπηρεσίες που θα κρίνουν, δεν χρειάζεται πλειστηριασμός "ανθρωπισμού"]

Το Σάββατο μεταβαίνει στην Καλαμάτα κοινωνική λειτουργός για να εξετάσει το περιβάλλον της γιαγιάς και της θείας που διεκδικούν την επιμέλεια

Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του Κωστή Μπακογιάννη (με την οποία συμφωνεί και ο Άδωνις Γεωργιάδης) για το παιδί της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, με δεδομένο ότι και ο ίδιος είναι θύμα της τρομοκρατίας.

"Όσο αξίζει η Ρούπα να είναι φυλακή, τόσο δικαιούται το παιδάκι της να βρεθεί τώρα στην αγκαλιά της γιαγιάς και της θείας του. Και αφήστε τους να συνεχίζουν να επικαλούνται τις αρχές της δημοκρατίας που οι ίδιοι αιματοκυλούν..." έγραψε στο Facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.



Το Σάββατο κρίνεται η τύχη του γιου Ρούπα και Μαζιώτη

Έπειτα από εισαγγελική παραγγελία, εξουσιοδοτημένη κοινωνική λειτουργός, πρόκειται να μεταβεί στην Καλαμάτα, ώστε να εξετάσει το περιβάλλον όπου θα ζήσει το παιδί της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, με τη θεία και τη γιαγιά του, σε περίπτωση που τους δοθεί η επιμέλεια.  
Η εξέταση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, στο σπίτι της οικογένειας στην Καλαμάτα.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου