04 Ιανουαρίου 2017

Δείτε το «Μακεδονία Παλλάς»… γιαπί! Ξεκίνησαν οι εργασίες της ανακαίνισης… (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακαίνιση του πεντάστερου ξενοδοχείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Το ιστορικό ξενοδοχείο κλείνει οριστικά για να ανοίξει εκ νέου… ανακαινισμένο τον Απρίλιο 2017.
Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και αναμένεται να κοστίσουν 12,4 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με το σχέδιο του μεγαλοεπενδυτή Ιβάν Σαββίδη «Το Μακεδονία Παλλάς θα επανακαθορίσει την έννοια του πολυτελούς τουρισμού στη χώρα» .

Βασική επιδίωξη του ομογενή επιχειρηματία είναι να μετατραπεί σε ένα… «Παγκόσμιο Ξενοδοχείο» που θα έχει τα πρωτεία του συνεδριακού τουρισμού, αφού ο κυρίως συνεδριακός χώρος θα έχει έκταση 900 τ.μ. Ο χώρος αυτός μάλιστα θα ενώνεται με τις άλλες συνεδριακές αίθουσες.

Στο σχεδιασμό της ανακαίνισης περιλαμβάνεται επίσης η μεταφορά της reception στο κέντρο του ισόγειου χώρου ενώ τη θέση του… πάγκου θα πάρει ένα γλυπτό. Θα δημιουργηθούν νέα ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια, περιοχές με κήπο, ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις SPA, μια σειρά από εστιατόρια και μπαρ. Η νέα δυναμικότητα του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνει 276 δωμάτια, απλά και σουίτες. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι το μάρμαρο, το ξύλο, το μέταλλο και το γυαλί, ενώ το συνολικό design θα είναι ταυτόχρονα σύγχρονο και διαχρονικό. Τα δωμάτια στο εσωτερικό τους θα αναβαθμιστούν με σκοπό ο κάθε πελάτης να αισθάνεται μοναδικός. Για το λόγο αυτό μάλιστα σχεδιάζεται και ειδικό application μέσα από το οποίο ο επισκέπτης αφού κάνει check in στη reception θα μπορεί να χειρίζεται τον φωτισμό και τον κλιματισμό του δωματίου του από το… smartphone του.


του Βαγγέλη Στολάκη
http://www.karfitsa.gr/