02 Ιανουαρίου 2017

Καραπαπάς σε Παναθηναϊκό: «Ρε κακομοίρηδες δεν ξέρετε πότε ιδρύθηκε κάθε τμήμα σας»

Η... μάχη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τα πρωταθλήματά τους σε όλα τα σπορ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση μετά τη δήλωση της διευθύντριας επικοινωνίας του Ερασιτέχνη, Κριστίν Τσιλιγκίρη.

«Ο καθένας μπορεί να τραγουδά ό,τι θέλει. Είναι δικαίωμα του καθενός σε μία ελεύθερη χώρα να λέει ό,τι θέλει. Αν αυτούς δεν τους ενοχλεί να τραγουδάνε ψέματα, εμένα μου περισσεύει. Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ είναι πάντως ο Ολυμπιακός… Μπορούμε να πούμε ότι μακράν του Ολυμπιακού ακολουθεί δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο να έχεις παρουσία, αλλά και αξιοπρεπή παρουσία. Να μπορείς να συντηρείς τα τμήματα αξιοπρεπώς, να κάνεις πρωταθλητισμό και όχι σαν αυτό που έγινε προσφάτως στο πόλο του Παναθηναϊκού, που ήταν σαν να το έκλεισαν το μαγαζάκι», δήλωσε η Τσιλιγκίρη στο ΦΩΣ.

Στον Παναθηναϊκό σχολίασαν: «Πρώτος σε τίτλους και πολυνίκης είναι ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Πανελλήνιος και τρίτος ο ΟΣΦΠ! Στο βιβλίο ‘Και χιλιάδες τίτλοι’ των ιστορικών του Συλλόγου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες σχετικά και όλα τα ντοκουμέντα», ανέφεραν.

Και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς απάντησε στους «πράσινους» στο Facebook: «Αυτοί στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ έχουν πραγματικά πλάκα παρά τη μιζέρια τους! Εδώ ρε κακομοίρηδες δεν ξέρετε σε ποιά ημερομηνία έχει ιδρυθεί κάθε τμήμα σας (αυτά γράφει το βιβλίο που προμοτάρετε, τις βγάζει όλες λάθος, δεν το λέω εγώ η "Πράσινη" το λέει!) θα ξέρετε πόσους τίτλους έχει κάθε σύλλογος; Αφιερωμένη η φωτογραφία (και είναι μόνον ενός χρόνου). Καλή χρονιά και κουράγιο. Τα δύσκολα έρχονται...»