25 Ιανουαρίου 2017

ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ-Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε γυναίκες αστυνομικούς να μπλοκάρουν τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία να φτάσουν στο Μαξίμου-Τα ΜΑΤ ζήτησαν να δουν τα πανό

[Τα ίδια κάνουν και στα παν/μια ή τις καταλήψεις... βάζουν μπροστά κάτι αξύριστες με ψείρες ]

Ενα διαφορετικό κόλπο σκέφτηκαν και εφάρμοσαν οι επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. για να μπλοκάρουν τους διαδηλωτές-εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία που ήθελαν να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου.
Εβαλαν λοιπόν στην πρώτη γραμμή της αστυνομικής δύναμης γυναίκες αστυνομικούς. Ετσι οι διαδηλωτές αντί να δουν μπροστά τους μία διμοιρία των ΜΑΤ αντίκρισαν στη γραμμή κρούσης της ΕΛ.ΑΣ ξανθιές, μελαχρινές και καστανές ένστολες αστυνομικούς.







Τα ΜΑΤ εμπόδισαν τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία να φτάσουν στο Μαξίμου -Ζήτησαν να δουν τα πανό

Δυνάμεις των ΜΑΤ εμποδίζουν αυτή την ώρα την πορεία των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία, προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Αστυνομικοί έχουν σχηματίσει φραγμό στην συμβολή των οδών Λυκείου και Στησιχόρου, στην περιοχή της Ρηγίλλης και απαγορεύουν στα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ να πλησιάσουν το γραφείο του πρωθυπουργού.

Οι εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ ήθελαν να κρεμάσουν πανό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, η αστυνομία ζήτησε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο των συνθημάτων που αναγράφονται στα πανό προκειμένου να ενημερώσουν τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.