24 Ιανουαρίου 2017

Ξεκαρδιστική φάρσα: Η Samara από το «The Ring» ζωντανεύει σε κατάστημα και σκορπά τον πανικό

Το βίντεο έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύρια views μέχρι στιγμής
Οι εταιρείες παραγωγής ταινιών προσπαθούν να βρίσκουν όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους για να διαφημίσουν τις νέες τους κυκλοφορίες.
Δεν είναι λοιπόν και τόσο παράξενο που η Paramount Pictures αποφάσισε να προωθήσει τη νέα ταινία της σειράς τρόμου The Ring, επιστρατεύοντας την τρομακτική Samara (το μοχθηρό πνεύμα που καταδυναστεύει τους ήρωες των φιλμ) για να... κόψει τη χολή σε ανυποψίαστους περαστικούς.


Στο βίντεο που ανήρτησε η εταιρεία στο Facebook, βλέπουμε αρχικά τους πελάτες ενός καταστήματος ηλεκτρικών ειδών να κοιτάζουν μια σειρά από τηλεοράσεις, ενώ ο πωλητής τους εξηγεί τα χαρακτηριστικά της καθεμιάς και προσφέρεται να τους κάνει μια επίδειξη των δυνατοτήτων τους.

Οι πελάτες κοιτούν απορροφημένοι τις οθόνες, μέχρι που από μία από αυτές πετάγεται ξαφνικά η... Samara, προκαλώντας ξεκαρδιστικές αντιδράσεις.


Το κλιπ διάρκειας 30 δευτερολέπτων με τον εύστοχο τίτλο «Δεν μπορείς να ξεφύγεις από τη Samara» έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύρια views, διαφημίζοντας τη ταινία ταινίας «Rings» (η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου) με τον καλύτερο τρόπο.


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ