09 Ιανουαρίου 2017

Χαμός με Σίλβα κι Ολυμπιακό! Γίναμε ρεζίλι και στην Αγγλία [vid]

Ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χαλ. Με αφορμή την πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού από την αγγλική ομάδα, ο Πολ Μέρσον σχολίασε όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σε εκπομπή του "Sky Sports"!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ δεν ήταν υπέρ της επιλογής των ανθρώπων της Χαλ να δώσουν τα ηνία της ομάδας στον Μάρκο Σίλβα, καθώς προτιμούσε να δοθεί ευκαιρία σε Βρετανό προπονητή. "Κι εγώ μπορώ να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Το έχουν κάνει 100 φορές. Γιατί πρέπει πάντα να παίρνουμε ξένους προπονητές και να μη δίνουμε την ευκαιρία σε Βρετανούς;", ανέφερε αρχικά ο Μέρσον.

Στη συνέχεια, ειπώθηκε ότι ο Μάρκο Σίλβα κατάφερε να πανηγυρίσει 17 σερί νίκες με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Μέρσον να τονίζει:"Θα έπρεπε να σε νοιάζει η ποιότητα του πρωταθλήματος. Αυτό μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό. Ρώτα όποιον θες, αυτό μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό. Μπορείς να μου πεις με ποιον θα παίξει ο Ολυμπιακός σε δύο μήνες; Εκεί φτιάχνουν το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μήνα με το μήνα! Τόσο κακό είναι το πρωτάθλημα".

Όπως καταλαβαίνετε, στο εξωτερικό δεν έχουν και την... καλύτερη άποψη για το ελληνικό πρωτάθλημα. Όχι κι άδικα...