ΒΕΝΤΟΥΖΑ ο Άδωνις: Πείτε μας και με ποια διαδιακασία διαλέξατε σε 48 ώρες τη Rothschild

Επιμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο θέμα του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στο Παρίσι και με ερώτησή του στη βουλή προς τον Υπουργό Οικονομικών ζητάει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους με την τράπεζα Roschild.

Αρχικά ζητά να πληροφορηθεί με ποια διαδικασία ο Ο.Δ.ΔΗ.Χ. αποφάσισε μέσα σε 48 ώρες μετά το Κυβερνητικό αίτημα την επιλογή της συγκεκριμένης τράπεζας και όχι κάποιας άλλης για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Επίσης ρωτά αν ο Ο.Δ.ΔΗ.Χ., δεδομένου ότι η συμφωνία θα προβλέπει κάποιου είδους αμοιβή, απευθύνθηκε σε άλλες τράπεζες για ανταγωνιστικές προσφορές και αν απαιτείται διεθνής διαγωνισμός.

Τέλος ο κ Γεωργιάδης ζητά να πληροφορηθεί πότε θα βγει η σχετική Υπουργική Απόφαση για τη σύμβαση μεταξύ Ο.Δ.ΔΗ.Χ και Rothschild.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/338313/epimenei-o-georgiadis-sto-thema-tou-taxidiou-tou-prothupourgou-sto-parisi
ΒΕΝΤΟΥΖΑ ο Άδωνις: Πείτε μας και με ποια διαδιακασία διαλέξατε σε 48 ώρες τη Rothschild ΒΕΝΤΟΥΖΑ ο Άδωνις: Πείτε μας και με ποια διαδιακασία διαλέξατε σε 48 ώρες τη Rothschild Reviewed by Dexi Extrem on 13:29 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: