07 Φεβρουαρίου 2017

Η οικογενειακή φωτογραφία 500 συγγενών που «έριξε» το διαδίκτυο -Δυόμισι ώρες για να τα καταφέρουν

Αν έπρεπε να συγκεντρώσεις όλο σου το σόι για να βγάλεις μία αναμνηστική φωτογραφία, τότε πόσοι συγγενείς σου θα έδιναν το «παρών»;
Πάντως, σίγουρα όχι τόσοι όσοι μαζεύτηκαν στην Κίνα, καθώς εκεί 500 συγγενείς συντονίστηκαν και βρέθηκαν όλοι μαζί στο ίδιο σημείο, την ίδια στιγμή για να βγάλουν την μεγαλύτερη οικογενειακή φωτογραφία που έχουμε δει ποτέ.


Φυσικά δεν ανέθεσαν σε κάποιον να τους φωτογραφίσει, καθώς αυτό θα ήταν αδύνατο, αλλά χρειάστηκαν τη βοήθεια ενός drone για να τους καταγράψει από ψηλά.

Οι συγγενείς χρειάστηκαν δύο χρόνια για να καταφέρουν να βρεθούν όλοι μαζί στο ίδιο μέρος και 30 λεπτά για να πάρει ο καθένας την θέση του στον βράχο. Στις φωτογραφίες φαίνεται να ποζάρουν σε έναν βράχο διαφορετικές γενιές, ενώ το σημείο δεν είναι τυχαίο καθώς σε αυτό το χωρίο ζούσε η πρώτη οικογένεια του γενεαλογικού δέντρου με το όνομα... Ρεν.


Μάλιστα, τα 500 άτομα που βρέθηκαν στην φωτογραφία ανήκουν από την 25η έως την 31η γενιά της δυναστείας των Ρεν, με τα περισσότερα μέλη τους να ζουν στην Σαγκάη, στην Ταϊβάν, στο Πεκίνο κ.α.

«Μας πήρε 2μιση ώρες για να ολοκληρώσουμε το νέο οικογενειακό δέντρο. Μέσω αυτού του εγχειρήματος, λοιπόν, μας αρέσει να ενώνουμε ξανά όλα τα μέλη της οικογένειας, δείχνοντας έτσι στους προγόνους μας ότι είμαστε ακόμη εδώ», ανέφερε ένας συγγενής.


Να σημειωθεί πως η φωτογραφία με τους 500 συγγενείς έγινε κατά τη διάρκεια ενός ανοιξιάτικου φεστιβάλ, που στόχο έχει να φέρει κοντά όλα τα μέρη της οικογένειας (κάτι σαν την Ημέρα των Ευχαριστιών).


Πάντως, όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία των Ρεν έγινε αμέσως viral, με τους περισσότερους να μην μπορούν να πιστέψουν πως συγκεντρώθηκαν τόσοι πολλοί συγγενείς για μία και μόνο λήψη.