08 Φεβρουαρίου 2017

Όργιο προπαγάνδας εναντίον Τραμπ: "Εξοργισμένος για τις πετσέτες στο Air Force One!"

Οι πετσέτες στο Air Force One δεν ήταν στα γούστα του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με αποτέλεσμα να κάνει τα παράπονά του.

Αυτή όμως δεν είναι η πιο παράξενη ιστορία που βλέπει το φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο του κόσμου για τον Ντόναλντ Τραμπ μέσα σε λίγο μάλιστα καιρό από την εκλογή του.

Βοηθός που αρνήθηκε να κατονομαστεί δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ μισεί τόσο πολύ την ανάγνωση που απαιτεί όλα briefing που του χορηγούνται να είναι σε μια σελίδα και να μην περιέχουν πάνω από 9 σημεία.

Σε μια περίπτωση που δεν καταλάβαινε τη δύναμη του δολαρίου και πόσο καλό ήταν για την οικονομία που πήρε στις 3 τα ξημερώματα στον επικεφαλής εθνικής ασφάλειας Lieutenant General Michael Flynn.

Ενοχλημένος ίσως από την ώρα του τηλεφωνήματος ο Michael Flynn του είπε να μιλήσει μα οικονομολόγο, ωστόσο η είδηση αυτή για τηλεφώνημα στις 3 τα ξημερώματα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον Flynn ή τον Λευκό Οίκο.

Οι διαρροές βέβαια δεν είναι ασυνήθιστες για τους Αμερικανούς προέδρους, αλλά η πληθώρα πληροφοριών που προέρχονται μέσα στον πρώτο μήνα της προεδρίας του προκαλεί έκπληξη.


Πηγή: Dailymail