ΒΙΝΤΕΟ από τις προκλήσεις σκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής στις Οινούσσες

Κάθε όριο προκλητικότητας ξεπερνούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο, όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Το νέο βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει την καταδρομική παραβίαση σκάφους της τουρκικής Ακτοφυλακής τον Απρίλιο του 2016 κοντά στις Οινούσσες, εκεί που συνεχίζουν τις υπερπτήσεις τα μαχητικά αεροσκάφη των γειτόνων.

Με μεγάλη ταχύτητα το τουρκικό πλωτό κάνει επικίνδυνους ελιγμούς για να προκαλέσει, επί της ουσίας, το σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής, που το καταδιώκει. Οι Έλληνες λιμενικοί του Βορειοανατολικού Αιγαίου παραμένουν ψύχραιμοι όντας συνηθισμένοι σε αυτές τις πρακτικές και προχωρούν στα προβλεπόμενα.

Παρά τις ελληνικές προειδοποιήσεις ο Τούρκος κυβερνήτης συνεχίζει για αρκετά λεπτά ακόμη τα χωρικά ύδατα και κάθε όριο ασφαλούς ναυσιπλοΐας, όμως και πάλι οι Έλληνες λιμενικοί παραμένουν ψύχραιμοι έως ότου το πλωτό αποχωρήσει από τα χωρικά μας ύδατα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

ΒΙΝΤΕΟ από τις προκλήσεις σκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής στις Οινούσσες ΒΙΝΤΕΟ από τις προκλήσεις σκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής στις Οινούσσες Reviewed by Dexi Extrem on 21:24 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: