05 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο ξύλο Άδωνι στον κακομοίρη Ζαχαριάδη! Τον ανάγκασε να ζητήσει συγγνώμη

Κόντρα στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, είχαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, με αφορμή το ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Γαλλία με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

«Ο κ. Καμμένος είχε κατηγορήσει τον κ. Δένδια ότι ήταν ο δικηγόρος των Ρότσιλντ και μάλιστα έλεγε ότι οι Ρότσιλντ χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Είχε μάλιστα ανεβάσει κατά το παρελθόν ένα tweet, στο οποίο έλεγε ότι πολεμάμε για να απαλλάξουμε την Ελλάδα από τους Ρότσιλντ» τόνισε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Τώρα που ο Πρωθυπουργός πηγαίνει κρυφά και συναντάει τους Ρότσιλντ, ο κ. Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση του Τσίπρα;» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης ζήτησε να παρέμβει για να απαντήσει στον αντιπρόεδρο της ΝΔ σχετικά με το ταξίδι του Πρωθυπουργού, με τους τόνους της συζήτησης ανάμεσα στα δύο πολιτικά πρόσωπα να «ανεβαίνουν».

Άδωνις: «Αυτό που κάνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, είναι προπέτασμα καπνού. Με λίαρ τζετ ταξίδευε ο Α. Σαμαράς που του είχε παραχωρήσει τότε ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Σταυρίδης» τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης με τον κ. Γεωργιάδη να τον αρχίζει στις γρήγορες: «Ο κ Ζαχαριάδης πάσχει από αμνησία. Με το λίαρ τζετ του Μελισσανίδη ταξίδευε ο Σταυρίδης και ο Σαμαράς ζήτησε την παραίτησή του και την έλαβε . Αλλά πείτε μου η Τρόικα δεν σας άφησε να πουλήσετε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, όπως είχατε υποσχεθεί; Οτιδήποτε γράφει η Πατσαβούρα Ντοκουμέντο δεν το σχολιάζω από θέμα αρχής αφού είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Να ζητήσετε συγγνώμη για το ψέμμα ότι ο Σαμαράς ταξίδεψε με το λίαρ τζετ».

Ζαχαριάδης: «Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω τον Σαμαρά. Το ανακαλώ στη μνήμη μου και μάλλον έχετε δίκιο και αποσύρω τη μομφή. Εμάς είναι έξω από τη λογική μας να χρησιμοποιούμε το δημόσιο πλούτο για να κάνουμε βόλτες.»

Άδωνις: «Τότε γιατί πήγε με την οικογένειά του στο Παρίσι. Αν βγει η λίστα και είναι μέσα στους επιβάτες θα ζητήσετε συγγνώμη»

Ζαχαριάδης: «Θα ζητήσω»


Ακούστε όλη την συνέντευξη του Άδωνι: