06 Φεβρουαρίου 2017

Βαρβιτσιώτης για Μουζάλα: Να αφήσει τα κλάμματα στις κάμερες και να αναλάβει τις ευθύνες του

Ο υπουργός δεν είναι κατήγορος, είναι απολογούμενος, σημείωσε σε δήλωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, με αφορμή όσα έγιναν νωρίτερα σήμερα στο Ελληνικό

Να αναλάβει τις ευθύνες του για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού ζητήματος, καλεί τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Με αφορμή τα όσα έγιναν νωρίτερα σήμερα το πρωί στο Ελληνικό, ο κ.Βαρβιτσιώτης δήλωσε:    

«Μετά τις άθλιες εικόνες του χειμώνα, τους νεκρούς από αναθυμιάσεις, φθάσαμε σήμερα στα άβατα ανομίας. Η επιβολή της νομιμότητας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες είναι ευθύνη της Κυβέρνησης και όχι των μεταναστών. Ο κ. Μουζάλας δεν είναι κατήγορος, αλλά απολογούμενος. Ας αφήσει, επιτέλους, τα κλάμματα μπροστά στις κάμερες και ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Για το ”πάρτι” των Μ.Κ.Ο., που έχουν υποκαταστήσει τη λειτουργία του Κράτους, αυτός και ο κ. Τσίπρας είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι. Ζητάμε από την Κυβέρνηση να υλοποιήσει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Με διάκριση προσφύγων και παράνομων μεταναστών, δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης για τους παραβατικούς, αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και αξιοποίηση, με διαφάνεια, της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης».