08 Φεβρουαρίου 2017

Η Μπάγερν Μονάχου `έκραξε` τον Λαμ!

Ο Φίλιπ Λαμ ανακοίνωσε επίσημα ότι θα "κρεμάσει" τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν, προκαλώντας την έντονη ενόχληση της διοίκησης της Μπάγερν Μονάχου!

Η διοίκηση των Βαυαρών επιθυμούσε η σχετική ανακοίνωση του αρχηγού της να γίνει από κοινού με την ομάδα, με τον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, να εκφράζει την έκπληξή του μέσω δήλωσής του.

"Η Μπάγεν Μονάχου παρακολουθεί με έκπληξη τις ενέργειες του Φίλιπ Λαμ και του εκπροσώπου του. Ο Ούλι Χένες και εγώ συζητήσαμε ανοικτά και δημιουργικά τους τελευταίους μήνες με τον Φίλιπ σχετικά με το ενδεχόμενο ενσωμάτωσής του στη διοίκηση του συλλόγου. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας μας ενημέρωσε ότι την δεδομένη χρονική στιγμή δεν βλέπει τον εαυτό του σε κάποια διοικητική θέση και ότι θα ήθελε να τερματίσει πρόωρα, στο τέλος της φετινής σεζόν, το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2018.

Μέχρι χθες, εκτιμούσαμε ότι αυτή η απόφαση θα γίνει γνωστή από κοινού από τον Φίλιπ Λαμ και τη Μπάγερν. Ο Φίλιπ Λαμ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Μπάγερν για περισσότερο από μια δεκαετία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο αρχηγός μας θα παραμείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις που έχει μπροστά της η ομάδα στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι οι πόρτες της Μπάγερν θα είναι πάντα ανοικτές για τον Φίλιπ", αναφέρει.