19 Φεβρουαρίου 2017

Βίντεο: Άφωνοι οι Αντετοκούνμπο από τις προσπάθειες στον διαγωνισμό καρφωμάτων!-Ο Ροναλντίνιο ζήτησε την φανέλα του Αντετοκούνμπο

Γιάννης, Θανάσης και Κώστας απόλαυσαν τον διαγωνισμό και έμειναν με ανοιχτό στόμα από τα καρφώματα των διαγωνιζομένων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να ζήσει ακόμη μια μεγάλη στιγμή με τη συμμετοχή του στο All Star Game, όμως στο μεταξύ χαίρεται τη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ.

Φυσικά ήταν παρών στον μεγάλο διαγωνισμό των καρφωμάτων, όπου θα μπορούσε άνετα να πάρει μέρος, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεσηκώσει κοινό και συμπαίκτες με τις προσπάθειές του, αρκέστηκε όμως να τον παρακολουθήσει από τις εξέδρες.

Δίπλα του φυσικά είχε τα δύο αδέρφια του, Θανάση και Κώστα, με το κανάλι του ΝΒΑ να απαθανατίζει μια στιγμή και με τους τρεις να μένουν με ανοιχτό το στόμα σε μια από τις εντυπωσιακές προσπάθειες των διαγωνιζομένων!




Ο Ροναλντίνιο ζήτησε την φανέλα του Αντετοκούνμπο

Μεγάλες στιγμές ζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ,με αφορμή την συμμετοχή του στο All Star Game στην Νέα Ορλεάνη.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter, βίντεο από τις αγκαλιές του Έλληνα διεθνούς παίκτη με τον Ροναλντίνιο, ο οποίος του ζήτησε να ανταλλάξουν φανέλες!

Δείτε το βίντεο: