07 Φεβρουαρίου 2017

Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής του Ποταμιού Κώστας Μπαργιώτας-Πάει για το ΠΑΣΟΚ

Ο Βουλευτής το βράδυ της Δευτέρας παρακολούθησε από την πρώτη σειρά τη Φώφη Γεννηματά να παρουσιάζει το βιβλίο του Γιάννη Μανιάτη

Αίτηση ανεξαρτητοποίησης θα καταθέσει το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής του Ποταμιού Κώστας Μπαργιώτας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρώτου ΘEMAτος της απόφασης προηγήθηκε άγριο παρασκήνιο με αντικείμενο την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Λάρισα. Ως γνωστόν εκεί εκλεγόταν βουλευτής ο Φίλιππος Σαχινίδης που πρόσφατα προσχώρησε με το ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ενώ ισχυρός διεκδικητής εμφανίζεται και ο Νίκος Τσιλιμίγκας καρδιοχειρουργός και υποψήφιος παλιότερα με το ΠΑΣΟΚ. Η συμφωνία που φαίνεται να είχε προσφερθεί στον γιατρό κ. Μπαργιώτα ήταν να αποφασίσει άμεσα να ανεξαρτητοποιηθεί και στη συνέχεια να ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη αλλιώτικα θα οριστικοποιούντο οι υποψηφιότητες των δύο ισχυρών αντιπάλων του. Από τη στιγμή όμως που ο κ. Μπαργιώτας θα πάρει τον δρόμο προς τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο κ. Σαχινίδης θα μετακομίσει σε περιφέρεια της Αθήνας και η μάχη στη Λάρισα θα δοθεί «μόνο» μεταξύ των δύο γιατρών.

Ο Βουλευτής του Ποταμιού το βράδυ της Δευτέρας παρακολούθησε από την πρώτη σειρά και δίπλα στον Κώστα Σκανδαλίδη,  τη Φώφη Γεννηματά να παρουσιάζει το βιβλίο του Γιάννη Μανιάτη. Τα χειροκροτήματα και τα συνεχή χαμόγελα προς τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επιβεβαίωσαν τον «γάμο».

Άλλωστε σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κώστας Μπαργιώτας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού την περασμένη Τρίτη 31.1 επέμεινε ότι το κόμμα πρέπει να ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, όπως έκανε το ΚΙΔΗΣΟ, κάτι που κατηγορηματικά απέκλεισαν οι υπόλοιποι βουλευτές.