07 Φεβρουαρίου 2017

Βόλος: Οι γιατροί εξέτασαν την κοπέλα και ειδοποίησαν την αστυνομία - Το χρονικό του εφιάλτη!

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έβαλαν τους γιατρούς σε σκέψεις. Ανοίγουν κλειστά στόματα για την υπόθεση...

Την έπιασε από τα μαλλιά και χτυπούσε το κεφάλι της στην πόρτα Εκκλησίας. Σοκ στα Κανάλια από τον άγριο ξυλοδαρμό 26χρονης.
Η κοπέλα εντοπίστηκε χθες γύρω στις 02.00 χθες τα ξημερώματα πεσμένη στα σκαλοπάτια του Αγίου Νεκταρίου σε τραγική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο νωρίτερα κάτοικοι του χωριού είχαν ακούσει δυνατές φωνές. Η κοπέλα φέρεται να διαπληκτιζόταν με έναν άνδρα. Κανένας όμως δεν περίμενε ότι ο τσακωμός θα εξελισσόταν σε άγριο ξυλοδαρμό. Οι γονείς της, που ανησύχησαν, καθώς ενώ η ώρα περνούσε, η 26χρονη δεν επέστρεφε στο σπίτι, αποφάσισαν να την αναζητήσουν και έψαξαν να τη βρουν.

Σοκαρίστηκαν όταν τελικά την εντόπισαν. Η 26χρονη ήταν τραυματισμένη στο πρόσωπο και στα χέρια, πανικοβλημένη και τρομοκρατημένη. Προφανώς, ο άνδρας με τον οποίο είχε το επεισόδιο τη χτύπησε και στη συνέχεια την εγκατέλειψε. Αμεσα κάτοικοι του χωριού προσφέρθηκαν να διευκολύνουν την οικογένεια και να μεταφέρουν την 26χρονη με τους γονείς της στο Γενικό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή από τα χτυπήματα που υπέστη, είχε αιματώματα στο μέτωπο και στον αυχένα. Επίσης, ήταν τραυματισμένη σε διάφορα σημεία του σώματός της. Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε την Αστυνομία για τον τραυματισμό και οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου αναζητούν το δράστη.

Στο μεταξύ, με το πέρας της ώρας, η 26χρονη έλυσε τη σιωπή της και μίλησε στην οικογένειά της. Η κατάσταση ξέφυγε κατά τη διάρκεια έντονου καβγά. Αγνωστο για ποιο λόγο, πάντως όχι δικαιολογημένο, ο άνδρας άρχισε να χτυπά την 26χρονη, ενώ οι δύο τους βρίσκονταν στο ξωκλήσι του χωριού, το οποίο βρίσκεται στα 50 μέτρα από την κεντρική πλατεία ανάμεσα σε σπίτια. Οι φωνές του έντονου διαπληκτισμού ακούγονταν έτσι σε όλο το χωριό.

Ο δε φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε θεαθεί νωρίτερα από συγγενείς της 26χρονης να την αναζητά και φαινόταν εκτός ελέγχου. Για τον άγριο ξυλοδαρμό έχουν δοθεί ήδη καταθέσεις στην Αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες...

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr