Ενώ Κουρής-Χατζηνικολάου βγάζουν καθημερινή φυλλάδα παρά τα χρέη και τα κατασχετήρια, τα ΝΕΑ δεν κυκλοφορούν αύριο λόγω έλλειψης χαρτιού

Στην τελική ευθεία για την (προαναγγελθείσα) έκδοση της νέας ημερήσιας εφημερίδας τους, βρίσκονται οι Νίκος Χατζηνικολάου και Ανδρέας Κουρής του ομίλου Real Group.

Όλα δείχνουν πως η νέα εφημερίδα θα βρίσκεται στα περίπτερα της χώρας από την ερχόμενη Τρίτη – εκτός και εάν προκύψει κάποιο απρόοπτο γεγονός.

Την δημοσιογραφική ομάδα στελεχώνουν στην πλειοψηφία τους, δημοσιογράφοι και τεχνικοί του ομίλου Real, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και πολιτική «γραμμή» που θα έχει η νέα καθημερινή εφημερίδα. Ειδικά σε μια τόσο ρευστή πολιτική συγκυρία.

Τέλος το όνομα της νέας εφημερίδας κρατείται ως «επτασφράγιστο μυστικό». Αλλά αυτό που μάθαμε είναι πως το νέο έντυπο, ΔΕΝ θα λέγεται Real…  

Λόγω έλλειψης χαρτιού δεν κυκλοφορούν «ΤΑ ΝΕΑ» την Πέμπτη

Υπάρχει μια περίπτωση να κυκλοφορήσει το φύλλο του Σαββάτου, της 11ης Φεβρουαρίου, αν και εφόσον βρεθεί χαρτί

Η εφημερίδα "Τα Νέα" δεν θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη.

Η αιτιολογία είναι η έλλειψη χαρτιού.

Ετσι, το φύλλο υπ. αριθμόν 21.701 είναι άγνωστο πότε και αν κυκλοφορήσει ποτέ.

Υπάρχει μια περίπτωση να κυκλοφορήσει το φύλλο του Σαββάτου, της 11ης Φεβρουαρίου, αν και εφόσον βρεθεί χαρτί.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Τετάρτης η εφημερίδα είχε κυκλοφορήσει με ένα πρωτοσέλιδο που πιθανότατα θα γίνει ιστορικό.

«Είμαστε εδώ» ήταν ο χαρακτηριστικός τίτλος, ο οποίος συνοδεύτηκε από τις φωτογραφίες δημοσιογράφων και τεχνικών της εφημερίδας.

Ανακοίνωση από την ΠΟΕΣΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καλεί τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να αποτρέψουν έστω και την ύστατη ώρα τη διακοπή λειτουργίας των Μέσων του ΔΟΛ, τόσο στο όνομα της πολυφωνίας, όσο και για να μη βρεθούν στο δρόμο 550 εργαζόμενοι.

Η χθεσινή στα μέτρα των τραπεζών δικαστική απόφαση, βάζει ταφόπλακα στην ιστορία του ΔΟΛ, με ουσιαστικά θύματα τους εργαζόμενους οι οποίοι αν και επί επτά μήνες απλήρωτοι, με αυτοθυσία κρατούν ανοιχτά "Το Βήμα", "Τα Νέα", τα περιοδικά, το ραδιοσταθμό και τα διαδικτυακά Μέσα του Οργανισμού.

Μετά και την ανακοίνωσή της, για θεσμική αντιμετώπιση των προβλημάτων του Τύπου, η κυβέρνηση οφείλει σε συνεννόηση και με τα άλλα κόμματα να βρει λύση, που θα διασφαλίζει το μέλλον του Τύπου. Να δημιουργηθεί θεσμικό πλαίσιο που θα αντιμετωπίζει ουσιαστικά -και όχι μόνο με ευχολόγια- τα προβλήματα των ΜΜΕ.

Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

Ενώ Κουρής-Χατζηνικολάου βγάζουν καθημερινή φυλλάδα παρά τα χρέη και τα κατασχετήρια, τα ΝΕΑ δεν κυκλοφορούν αύριο λόγω έλλειψης χαρτιού Ενώ Κουρής-Χατζηνικολάου βγάζουν καθημερινή φυλλάδα παρά τα χρέη και τα κατασχετήρια, τα ΝΕΑ δεν κυκλοφορούν αύριο λόγω έλλειψης χαρτιού Reviewed by Dexi Extrem on 20:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: