Ρήγμα στην Κυβέρνηση: Χουλιαράκης «αδειάζει» Τσακαλώτο!

Η Ελλάδα είναι ανάγκη να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για το χρέος της το συντομότερο προκειμένου να αποφύγει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αρχίσει ξανά συζητήσεις με μια νέα ομάδα ευρωπαίων ηγετών, καθώς επίκειται μια σειρά κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων σε ευρωπαϊκές χώρες, επισήμανε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Λονδίνο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιώργος Χουλιαράκης, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. Και όπως είπε «καλύτερα τώρα μια χειρότερη λύση παρά μια καλύτερη σε πέντε μήνες».

Στην Ολλανδία διεξάγονται βουλευτικές εκλογές τον Μάρτιο, στη Γαλλία οι προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Απρίλιο, ενώ η Γερμανία ετοιμάζεται για τις ομοσπονδιακές βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Αυτό είναι «ένας καλός λόγος για να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις το συντομότερο δυνατόν παρά να παίξουμε το επικίνδυνο παιγνίδι της αναμονής για το αποτέλεσμα των εκλογών. » στις χώρες αυτές, εξήγησε ο κ. Χουλιαράκης.

Είναι προφανές πολιτικά, μετά και απο αυτή την δήλωση, πως ο Γιώργος Χουλιαράκης κινείται σε εντελώς διαφορετική γραμμή από τον Τσακαλώτο και ενδεχομένως και από τον Τσίπρα…
Ρήγμα στην Κυβέρνηση: Χουλιαράκης «αδειάζει» Τσακαλώτο! Ρήγμα στην Κυβέρνηση: Χουλιαράκης «αδειάζει» Τσακαλώτο! Reviewed by Dexi Extrem on 10:21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: