Αρκουδάκι έκανε... βόλτες στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς - ΒΙΝΤΕΟ

Πάνω στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς έκοβε βόλτες επί ώρες το μεσημέρι της Κυριακής μια μικρή αρκούδα.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την απομάκρυνσή της με περιπολικά της αστυνομίας και μέλη του «Αρκτούρου» και της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς.

«Βλέπαμε την αρκούδα που είναι μικρής ηλικίας, περίπου 3 χρονών, να παίζει με τα πουλιά και να κατευθύνεται προς την πόλη. Προσπαθήσαμε τότε να την τρομάξουμε με κροτίδες και κόρνες, φοβούμενοι πάντα μην σπάσει ο πάγος και εγκλωβιστεί στα παγωμένα νερά» περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μέλος του «Αρκτούρου» και της ΕΠΠΚ.

Το αρκουδάκι στην αρχή, όπως λέει ο κ. Παναγιωτόπουλος, αντί να φύγει, κρύφτηκε στα καλάμια ενώ όσο η ώρα περνούσε, μαζευόταν στο σημείο όλο και περισσότερος κόσμος, εμποδίζοντας την επιχείρηση.

«Τελικά, αφού καταφέραμε να διώξουμε πρώτα τον κόσμο, κατευθύναμε την αρκούδα προς το βουνό απ’ όπου και έφυγε, μετά από περίπου 4 ώρες» καταλήγει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Αρκουδάκι έκανε... βόλτες στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς - ΒΙΝΤΕΟ Αρκουδάκι έκανε... βόλτες στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς - ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by Dexi Extrem on 11:53 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: